Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Cred ca am putea avea alegerile locale in septembrie. Parlamentarele ar trebui sa fie pe 6 decembrie. Daca asiguram votul prin corespondenta si in tara sau cel electronic, putem asigura o prezenta la vot semnificativa (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Cred ca am putea avea alegerile locale in septembrie. Parlamentarele ar trebui sa fie pe 6 decembrie. Daca asiguram votul prin corespondenta si in tara sau cel electronic, putem asigura o prezenta la vot semnificativa (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, pentru B1 TV, ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie. Totul, insa, depinde de modul in care va evolua epidemia de coronavirus. Prim-ministrul sustine ca, potri. continuă pe B1

Ludovic Orban, anunt despre alegerile locale si parlamentare: Trebuie organizate cat mai repede

Ludovic Orban a anuntat ca alegerile locale nu vor fi amanate pentru anul viitor si daca vom scapa de epidemie la inceputul lunii iulie, atunci alegerile vor putea avea loc in septembrie.

Orban spune ca alegerile locale ar putea fi organizate in septembrie

Primul ministru Ludovic Orban sustine ca alegerile locale ar putea fi organizate in luna septembrie, daca un prim val al epidemiei se va stinge la inceputul lunii iulie.

Ludovic Orban: Proiectul somajului tehnic pentru bugetari a cazut in totalitate. Nu mai avem contextul. in multe institutii nu putea fi aplicata masura de injumatatire a personalului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat, pentru B1 TV, procesul prin care vor fi relaxate masurile de restrictie impuse din cauza epidemiei de coronavirus. Seful Guvernului a dat asigurari ca persoanele vulnerabile vor.

CORONAVIRUS. Premierul Ludovic Orban: Vom incerca sa gasim o formula pentru distribuirea gratuita a mastilor chirurgicale catre persoanele vulnerabile. Pretul acestora ar putea fi plafonat (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, joi, intr-o conferinta de presa, dupa o vizita la Institutul National de Cercetare Dezvoltare Medico-Militara Cantacuzino, ca obligativitatea purtarii mastilor.

Ludovic Orban: Persoanele vulnerabile, cu venituri mici, ar putea primi mastile gratuit

Premierul Ludovic Orban a spus, joi, ca se va incerca distribuirea in mod gratuit a mastilor pentru persoanele care provin din categorii vulnerabile.

Ludovic Orban, despre documentul lui Streinu-Cercel: Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut

Premierul Ludovic Orban a criticat joi foarte dur programul Vacanta Mare al doctorului Adrian Streinu-Cercel. Aia este o nastrusnicie, o stupiditate mai mare nu am vazut . )E o nebunie, nici nu trebuia luat in serios, a spus Orban. intrebat de masurile care vor fi luate in legatura cu Streinu-Cercel, premierul a afirmat ca ministrul Sanatatii Nelu Tataru va avea ce sa va spuna pe tema asta.

Ludovic Orban, in vizita de lucru la Institutul Cantacuzino: Aici se fac 500 de teste COVID-19 pe zi. Pretul mastilor chirurgicale ar putea fi plafonat

Premierul Ludovic Orban a vizitat astazi Institutul Cantacuzino. Din delegatie au mai facut parte ministrul Apararii, Nicolae Ciuca si cel al Sanatatii, Nicolae Tataru. Premierul a vorbit, intre altele despre cresterea capacitatii de testare.

Ludovic Orban: Persoanele diagnosticate cu coronavirus, care sunt asimptomatice sau au forme usoare, ar putea fi tratate in hoteluri

Premierul Ludovic Orban spune ca Guvernul analizeaza posibilitatea ca pacientii diagnosticati cu coronavirus, dar care sunt asimptomatici sau au forme usoare, sa poata fi tratati in hoteluri.

Ludovic Orban: Domnul Streinu Cercel vorbeste in numele sau personal

Premierul Ludovic Orban acuza de lipsa de responsabilitate pe cei care sustin in spatiul public idei conform carora varstnicii ar putea fi scosi din familiile lor si dusi in spatii speciale, administrate de catre autoritati, el spunand ca Guvernul nu ia in calcul astfel de masuri si ca decizia privind relaxarea restrictiilor ii vor viza si pe cel de peste 65 de ani.

VIDEO Ludovic Orban cere accelerarea investitiilor in orice domeniu: Investitii, investitii, investitii

Premierul Ludovic Orban a spus joi, la inceputul sedintei de Guvern, ca orice credit angajat de autoritatile locale nu poate fi folosit decat pentru investitii. Orban a precizat ca in orice domeniu de activitate, indiferent ca este energie, infrastructura de transport, comunicatii, mediu, vor trebui accelerate toate procedurile, astfel incat sa se treaca la faza de executie pentru toate investitiile publice in derulare. Orban a cerut si ministerelor sa accelereze investitiile.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2234 seconds )