Libnet.ro
UNICEF

17:01

Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Playtech Playtech,
Dezastru pentru Dinamo! Sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus!

Problemele lui Dinamo nu se mai termina. Joi, sase jucatori ai formatiei conduse de Gigi Multescu au fost testati pozitiv cu noul coronavirus. in aceste conditii, partida contra Chindiei, programata in aceasta seara, a fost amanata. Era vorba chiar de o restanta pe care ros-albii o aveau din prima etapa, cand un membru din staff . continuă pe Playtech

MAE: Doi romani aflati in Insula Evia si unul aflat in Salonic au fost testati pozitiv pentru COVID-19

Ministerul Afacerilor Externe a precizat ca, potrivit datelor comunicate de catre autoritatile locale competente Ambasadei Romaniei la Atena si Consulatului General al Romaniei la Salonic, doi romani aflati in Insula Evia si unul aflat in Salonic au fost testati pozitiv pentru COVID-19.

Meciul Dinamo - Chindia, programat pentru astazi, a fost amanat. Sase jucatori de la Dinamo, confirmati cu COVID. Ce mesaj transmitea Chindia in urma cu o zi

Meciul Dinamo - Chindia, programat pentru astazi, la ora 19. 00, a fost amanat, dupa ce sase jucatori de la Dinamo au fost testati pozitiv cu noul cornavirus.

Un oficial anunta sfarsitul lui Dinamo: Suntem aproape de desfiintare!

Situatia clubului Dinamo devine din ce in ce mai disperata. Dupa ce sase jucatori au fost testati pozitiv cu noul coronavirus, se vorbeste chiar de desfiintare. O spune nimeni altul decat directorul general al clubului, Bogdan Balanescu. Acesta a cerut de urgenta oprirea campionatului, in conditiile in care Dinamo nu mai poate alinia o formula .

Focar de coronavirus la Dinamo. Ce se intampla cu meciurile cainilor

Sase jucatori de la Dinamo au fost testati pozitiv cu noul coronavirus.

Sase jucatori de la Dinamo, testati pozitiv cu coronavirus

Sase jucatori ai echipei de fotbal Dinamo Bucuresti sunt confirmati pozitiv cu COVID-19. Acestia vor trebui sa intre in izolare, in timp ce ceilalti jucatori vor reface testul in 5 zile, transmite Mediafax.

Coronavirusul a ajuns si in Primaria Cluj-Napoca. O functionara a fost testata pozitiv cu Covid-19

O angajata a Primariei Cluj-Napoca a fost testata pozitiv cu Covid-19. Femeia este asimptomatica si probabil ca nu ar fi aflat ca este infectata daca nu si-ar fi facut testul pentru a pleca intr-un concediu peste hotare.

Un angajat al Ambasadei Romaniei la Washington a fost testat pozitiv cu COVID-19

O persoana din cadrul Ambasadei Romaniei la Washington a fost testata pozitiv cu COVID-19, fiind in stare buna. Ministerul Afacerilor Externe MAE) anunta ca,in perioada urmatoare, activitatea ambasadei va fi adaptata, pentru a se limita expunerea celorlalti membrii ai misiunii.

NBA: Russell Westbrook a fost testat pozitiv cu noul coronavirus

Baschetbalistul Russell Westbrook de la Houston Rockets a anuntat, luni, pe Twitter, ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus.

La omul sarac, nici boii nu trag: sase fotbalisti de la Dinamo testati pozitiv

Meciul dintre Dinamo si Chindia Targoviste, programat pentru astazi la ora 19. 00, va fi amanat dupa .

Dinamo, blestemata cu coronavirus: Sase jucatori s-au imbolnavit, meci amanat!

Formatia din Stefan cel Mare traverseaza un sezon groaznic! Pe langa faptul ca e pe loc retrogradabil in play-out, ea tocmai a devenit prima din Romania cu jucatori si oameni din cadrul lotului, depistati a doua oara cu COVID-19!.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:01

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2141 seconds )