Libnet.ro
UNICEF

11:15

Ludovic Orban, despre prefectii intrati in concediu medical: Niciun prefect si subprefect PSD nu va ramane in functie. Astia se imbolnavesc ca sa nu poti sa-i demiti (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban, despre prefectii intrati in concediu medical: Niciun prefect si subprefect PSD nu va ramane in functie. Astia se imbolnavesc ca sa nu poti sa-i demiti (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban anunta ca toti prefectii si subprefectii PSD vor fi schimbati din functii. Seful Guvernului a facut aceste precizari miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, in. continuă pe B1

Ludovic Orban, despre situatia de la CNAIR: A fost o chestiune premeditata. PSD a boicotat plenul pentru ca mai avea de inchis niste socoteli, sa-si mai stearga niste urme (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat miercuri, in cadrul emisiunii Dosar de politician, referindu-se la situatia de la Compania Nationala de Administrare a Infrstructurii Rutiere CNAIR), ca a fost o chestiune.

Ludovic Orban, despre desemnarea Adinei Valean drept comisar european: Presedintii celor doua Camere vor primi joi adresa mea in care le-am solicitat audierea candidatului in comisiile de specialitate(VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca presdintele viitoarei Comisii Europene l-a anuntat oficial ca a ales-o pe Adina Valean drept candidat al Romaniei pentru functia de comisar european pe Transporturi. in.

Orban, despre Valean: Am actionat sub imperiul urgentei. Nu am incalcat intelegerea cu USR

Ludovic Orban a declarat ca decizia de a trimite propunerile pentru functia de comisar european a fost luata sub imperiul urgentei, Romania fiind printre ultimele tari fara un comsiar european. Premierul a mai subliniat ca nu considera ca a incalcat intelegerea cu USR.

Ludovic Orban, despre ultimele calcule privind investirea Guvernului: Putem obtine intre 237 si 243 de voturi

Premierul desemnat Ludovic Orban s-a declarat increzator, duminica seara, ca guvernul sau va primi luni in Parlament votul de investitura, in ciuda boicotului PSD.

Ludovic Orban, anunt important despre pensii! Ce masuri vrea sa ia imediat

Premierul desemnat a facut un anunt cat se poate de serios despre viitorul romanilor. Ludovic Orban a facut un anunt cat se poate de ingrijorator, chiar in cadrul sedintei de investire, din Parlament, in legatura cu o categorie speciala de pensii. Ludovic Orban, anunt important despre pensii Ceremonia de investire a Guvernului Orban are loc .

Ce scrie presa internationala despre investirea Guvernului Ludovic Orban

Presa internationala scrie, luni seara, despreinvestirea Cabinetului Ludovic Orban. Guvernul minoritar de centru al premierului roman desemnat Ludovic Orban a obtinut votul de incredere al.

Premierul Ludovic ORBAN, primul interviu in calitate de prim-ministru al Romaniei, la Dosar de politician: Miercuri, de la ora 21.00, in direct pe B1 TV

Ludovic Orban vine in studioul B1 TV, in cadrul emisiunii Dosar de politician, miercuri, de la ora 21. 00, in noua sa calitate de prim-ministru al Romaniei. Ludovic Orban va vorbi despre prioritatile.

Ce se va intampla cu salariul minim pe economie. Ludovic Orban, anunt important despre majorarea promisa de Guvernul Dancila

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi, si.

Guvernul Ludovic Orban a fost investit: Lista noilor ministri si cele mai importante informatii despre ei

Ludovic Orban a obtinut in Parlament votul de investitura pentru instalarea noului guvern. Acesta va fi format din 16 ministri si un vicepremier in persoana Ralucai Turcan. Raluca Turcan -.

Noi precizari ale lui Orban despre cresterea salariului minim. Vrem sa luam decizia pe baza unor indicatori economici

Premierul Ludovic Orban a declarat marti ca Executivul va lua o decizie in privinta cresterii salariului minim in urma unei analize a efectelor acestei masuri, avand la baza indicatori economici obiectivi si in urma consultarii cu partenerii sociali, patronate, sindicate, societate civila.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2474 seconds )