Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban, gafa uriasa la Timisoara. Liberalii au crezut ca nu aud bine

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, gafa uriasa la Timisoara. Liberalii au crezut ca nu aud bine

Ludovic Orban s-a intalnit vineri cu candidatii PNL Timis la alegerile locale din 27 septembrie pentru a-i incuraja si mobiliza in batalia electorala care este din ce in ce mai aproape. Doar ca liderul PNL a fost luat de val in timpul discursului sau si a facut o gafa de zile mari. continuă pe Antena3

Ludovic Orban, despre racolarile facute de liberali: Chiar ma deranjeaza cand vad ca este aratat cu degetul doar PNL

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, la Timisoara ca este impotriva traseismului politic. Vorbind despre racolarile facute de liberali, presedintele PNL a declarat ca acum nu mai poti intoarce lucrurile. De asemenea, Orban a aratat cu degetul spre alte partide.

Ludovic Orban: Suntem guvernul care se afla in cea mai dificila situatie in care s-a gasit vreodata un guvern. Ce s-ar fi intamplat cu Romania daca la guvernare ar fi ramas PSD cu Dancila? (VIDEO)

Liderul PNL, Ludovic Orban, a vorbit vineri, la Timisoara, la evenimentul de lansare a candidatilor PNL din Timis la alegerile locale, despre actualul context politic, in care Guvernul se afla sub spectrul.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

LUDOVIC ORBAN: O sa solicit MFP alimentarea imediata a conturilor pentru plata masurilor active

Premierul Ludovic Orban a solicitat conducerii Ministerului Finantelor sa considere prioritate zero alimentarea conturilor din care se vor face platile catre agentii economici care au aplicat la masuri active de sprijin privitoare la piata muncii.

LUDOVIC ORBAN: Astazi trebuie sa dezbatem actele normative necesare pentru pregatirea anului scolar

Guvernul va dezbate actele normative necesare pentru inceperea anului scolar, a precizat prim-ministrul Ludovic Orban, astazi, in cadrul sedintei de Guvern.

Gabriela Firea, atac dur la Ludovic Orban: Ceea ce ati facut azi, se numeste abuz de putere!

Primarul general al Capitalei il acuza pe premierul Ludovic Orban de abuz de putere. Autostrada de Centura a Capitalei, de care nu v-a pasat nici ca premier, nici ca ministru al transporturilor, nici ca viceprimar, a devenit moneda de schimb a Guvernul PNL Orban pentru votul bucurestenilor!, spune Gabriela Firea.

Ludovic Orban: Niciun partid nu poate sa-si bata joc de institutia motiunii de cenzura

Premierul Ludovic Orban considera ca depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara este .

Ludovic Orban, despre redeschiderea restaurantelor: Cand tendinta de scadere a numarului de imbolnaviri se va consolida, vom permite reluarea unor activitati care au un risc epidemiologic mai mare (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, vineri, ca in momentul in care numarul imbolnavirilor cu noul coronavirus va intra pe o curba descendenta in Romania, atunci se poate discuta despre reluarea activitatilor.

Ludovic Orban, despre traseismul politic: Eu sunt membru al aceluiasi partid, in care m-am inscris din septembrie 1990 (VIDEO)

In cursul zilei de vineri, 21 august, premierul Ludovic Orban si-a exprimat si opinia cu privire la traseismul politic. El a tinut sa aminteasca faptul ca este membru al aceluiasi partid inca din.

Ludovic Orban: Cresterea punctului de pensie de 14% este maximul cat am putut sa realizam. Nu cred ca isi imagineaza vreun roman ca daca am fi avut bani la dispozitie sa crestem pensiile cu 40%, nu le-am fi marit (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri ca majorarea punctului de pensie cu 14% este maximul pe care il poate suporta bugetul in acest moment, in contextul in care Romania traverseaza o criza economica.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )