Libnet.ro
UNICEF

12:30

Ludovic Orban: imi doresc sa CANDIDEZ la Primaria Capitalei

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban: imi doresc sa CANDIDEZ la Primaria Capitalei

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban vrea sa candideze la alegerile pentru Primaria Capitalei. Declaratia a fost facuta in exclusivitate, miercuri, la emisiunea Sinteza zilei, de la Antena 3. Mai mult,. continuă pe Antena3

Stia PNL ca in ziua motiunii se anunta urmarirea penala a lui Ponta? Ce spune Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a aratat deranjat de faptul ca inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta a fost anuntata chiar in ziua depunerii motiunii de cenzura a liberalilor.

Secretarul general adjunct al PSD: O frica acuta a pus stapanire pe Ludovic Orban. Suspiciunile planeaza asupra fostului ministru al Transporturilor

Secretarul general adjunct al PSD, Codrin Stefanescu, a declarat, miercuri, ca Ludovic Orban are temeri de anumite fapte din timpul mandatului de ministru al Transporturilor si care s-ar putea sa-i faca probleme.

Ludovic Orban: Majoritatea parlamentara i-a semnat condamnarea lui Victor Ponta la iesirea din viata politica (VIDEO)

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat, marti, dupa votul din Camera Deputatilor privind cererea privind inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor.

Ludovic Orban, inaintea votului asupra cererii DNA de incepere a urmaririi penale in cazul lui Victor Ponta: Decizia care se va lua va afecta perceptia cetateanului asupra Parlamentului si imaginea Romaniei (VIDEO)

Liderul grupului parlamentar al PNL din Camera Deputatilor, Ludovic Orban, a declarat marti, inaintea votului privind cererea DNA de incepere a urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta, ca rezultatul.

Ludovic Orban, despre amenintarea lui Victor Ponta de a face plangere penala liberalilor: Realizarea de adunari publice in care sa iti exprimi pozitii publice e un drept constitutional

Liderul deputatilor PNL Ludovic Orban a catalogat drept o nebunie amenintarea premierului Victor Ponta de a face plangere penala liderilor liberali daca vor scoate oamenii in strada la motiunea de cenzura,.

Motivarea judecatorilor in cazul consilierului Solomon Wigler: La Primaria Capitalei spaga e o obisnuinta

Scandal de coruptie la Primaria Capitalei. Consilierul lui Sorin Oprescu a fost arestat pentru 30 de zile, dupa ce a fost prins in flagrant in timp ce primea mita 25. 000 de euro. in motivarea judecatorilor de la.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )