Libnet.ro
UNICEF

12:15

Stia PNL ca in ziua motiunii se anunta urmarirea penala a lui Ponta? Ce spune Ludovic Orban

Antena3 Antena3,
Stia PNL ca in ziua motiunii se anunta urmarirea penala a lui Ponta? Ce spune Ludovic Orban

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban s-a aratat deranjat de faptul ca inceperea urmaririi penale in cazul premierului Victor Ponta a fost anuntata chiar in ziua depunerii motiunii de cenzura a liberalilor. continuă pe Antena3

Camera Deputatilor a respins urmarirea penala a lui Victor Ponta

Comisia juridica a Camerei Deputatilor a dat, luni, raport de respingere a cererii procurorului general privind urmarirea penala in cazul premierului Victor Ponta, scrie Agerpres .

ACTUALIZAT Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani. Ora 11. 56: Reactia lui Catalin Predoiu PNL): Planul de desfiintare a Justitiei independente a fost astazi lansat. Primul pas a fost salvarea Premierului Ponta de urmarire penala. Ora 11:52: Victor Ponta despre votul din Camera Deputatilor: Este un rezultat normal. 231 la 120. Vreau si cred ca Parlamentul si Guvernul au obligatia de a respecta Constitutia si de a-i apara mai ales pe altii. Ponta a comentat si mesajul transmis marti, chiar inaintea votului din Parlament, de Ambasada SUA la Bucuresti: Sunt total de acord. Nu suntem toti egali?. Ramaneti pe HotNews. ro pentru principalele momente. Sedinta de plen poate fi urmarita LIVE pe site-ul Camerei Deputatilor.

PNL renunta la mitingul din ziua motiunii. Care este motivul

PNL renunta la a mai participa la lantul uman de vineri si va face un miting in iunie in Bucuresti, spune Vasile Blaga. Acesta a declarat ca motivul pentru care PNL a decis sa renunte la lantul uman care ar fi.

PSD si PNL, mitinguri la Parlament in ziua motiunii

Zi tensionata, vineri, la Palatul Parlamentului. PSD si PNL organizeaza mitinguri de amploare, chiar in ziua in care va fi votata motiunea de cenzura depusa de liberali. Grupul liberalilor si cel al.

Comisia Juridica: Aviz negativ privind urmarirea penala fata de Ponta

----------- *ACTUALIZARE 20:02 Ponta: Daca fac manifestari ilegale, Blaga si Gorghiu trebuie sa raspunda in fata legii Copresedintii PNL, Alina Gorghiu si Vasile Blaga, trebuie sa raspunda in fata legii daca desfasoara manifestari ilegale impotriva Guvernului, a declarat liderul PSD, premierul Victor Ponta.

Mitinguri surpriza in ziua motiunii

Doua mitinguri, ale PSD si PNL, sunt programate pentru vineri, in ziua dezbaterii motiunii de cenzura, in zona Palatului Parlamentului.

Victor Ponta scapa de urmarirea penala pentru infractiunile de conflict de interese. Camera Deputatilor a votat respingerea cererii DNA - 231 voturi la 120

Plenul Camerei Deputatilor a RESPINS marti solicitarea procurorului general de incuviintare a inceperii a urmaririi penale a premierului Victor Ponta pentru trei infractiuni de conflict de interese, dupa ce proiectul de hotarare prin care se respinge cererea de urmarire penala a fost adoptat cu 231 voturi pentru si 120 impotriva. Cele trei fapte incriminate de DNA se refera la numirea succesiva a lui Dan Sova in functia de ministru, si pentru inceperea urmaririi penale era nevoie de acceptul Camerei Deputatilor. Victor Ponta este insa urmarit penal pentru alte fapte, savarsite ca avocat inainte de a fi premier: fals in inscrisuri sub semnatura privata 17 fapte), complicitate la evaziune fiscala si spalare de bani.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2031 seconds )