Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

B1 B1,
Ludovic Orban: Indiferent de rezultatul alegerilor din SUA, noi ne mentinem angajamentele si vom continua sa militam pentru dezvoltarea parteneriatului strategic Toate investitiile sunt importante, inclusiv cele americane (VIDEO)

Prim-ministrul Ludovic Orban a subliniat, luni, ca intre Romania si SUA exista un parteneriat strategic care capata din ce in ce mai multa consistenta, atat in plan militar, cat si. continuă pe B1

Putarea mastii de protectie ar putea deveni obligatorie in toate judetele cu o ratade infectare de peste 1,5 la mie. Ludovic Orban: Masca este una din cele mai eficiente masuri de protectie impotriva virusului (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat luni, la finalul videoconferintei cu comitetele judetene pentru situatii de urgenta si prefectii, ca CNSU va analiza propunerea de introducere a portului mastii de protectie.

Trei scenarii ale alegerilor din SUA ar putea conduce la o disputa indelungata si periculoasa

In ciuda suspiciunilor lasate de alegerile din 2016 cu privire la sondajele de opinie, datele referitoare la intentia de vot arata cu tarie ca Donald Trump va pierde din nou la votul popular. Republicanul va avea nevoie de Colegiul Electoral pentru a ramane la putere. Chiar si asa, cu exceptia unei rasturnari istorice, este mai probabil sa piarda si acolo. Aspectul crucial este sa se stie in ce fel.

Ludovic Orban: Guvernul Dancila a alocat din Fondul de rezerva 100 de milioane catre Primaria Capitalei, condusa atunci de Gabriela Firea. Banii au fost aruncati pe apa Dambovitei (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban s-a aratat din nou convins ca, odata cu ajungerea lui Nicusor Dan la Primaria Capitalei, banii alocati de la Centru acesteia vor fi folositi in scopurile prevazute. El a precizat ca.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Adio, Revelion? Localitatile unde petrecerile vor fi interzise total! Ludovic Orban, anuntul momentului

Petrecerile de Revelion din acest an s-ar putea tine doar in acele zone sau localitati unde rata de incidenta a cazurilor de COVID-19 va fi sub 3 la mia de locuitori, este anuntul premierului Ludovic Orban.

Ludovic Orban, despre lipsa de personal din Directiile de Sanatate Publica: Exista solutii. Sunt DSP-uri care functioneaza foarte bine. Altele trebuie sa invete din experienta lor (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a laudat, luni, activitatea unor Directii de Sanatate Publica DSP) din tara, care au reusit sa-si adapteze activitatea la noile conditii generate de cresterea considerabila a.

Ludovic Orban: Maia Sandu este candidatul la functia de presedinte care va duce Moldova spre traiectoria europeana

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Prim-ministrul roman si-a exprimat convingerea ca turul doi se va desfasura in conditii de legalitate.

ANALIZA Trump sau Biden? Efectul prin ricoseu asupra Romaniei al rezultatului alegerilor prezidentiale din SUA

Indiferent de rezultatul alegerilor prezidentiale din Statele Unite, relatiile Romaniei cu Casa Alba nu vor fi direct afectate, insa viitorul presedinte american va trasa linia generala a colaborarii cu alte organisme, ca NATO si UE, acolo unde viziunile difera radical si unde Romania este, de asemenea, membru.

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

Ludovic Orban: Transmit un mesaj de incredere ca Maia Sandu este candidatul la presedintie care poate sa garanteze o RepublicaMoldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeana

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o luni pe Maia Sandu, care a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, impunandu-se in fata presedintelui in.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2282 seconds )