Libnet.ro
UNICEF

22:15

Ludovic Orban: Maia Sandu este candidatul la functia de presedinte care va duce Moldova spre traiectoria europeana

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Maia Sandu este candidatul la functia de presedinte care va duce Moldova spre traiectoria europeana

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru rezultatul inregistrat in primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova. Prim-ministrul roman si-a exprimat convingerea ca turul doi se va desfasura in conditii de legalitate. continuă pe Adevărul

Ludovic Orban: Transmit un mesaj de incredere ca Maia Sandu este candidatul la presedintie care poate sa garanteze o RepublicaMoldova care se va duce mai ferm pe traiectoria europeana

Prim-ministrul Romaniei, Ludovic Orban, a felicitat-o luni pe Maia Sandu, care a castigat duminica primul tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, impunandu-se in fata presedintelui in.

Igor Dodon, suparat ca diaspora a votat cu Maia Sandu: Este un electorat paralel

Igor Dodon s-a aratat indignat ca diaspora a votat-o masiv pe Maia Sandu in alegerile prezidentiale din 1 noiembrie. Actualul presedinte in exercitiu a subliniat ca diaspora este un electoral paralel, care are viziuni si preferinte total diferite de cele ale majoritatii moldovenilor care locuiesc in tara.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul nou

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Slobozia, ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, cel mai probabil dupa investirea Guvernului, intre Craciun si Anul.

Ludovic Orban: Obiectivul nostru este sa adoptam proiectul de buget pana in data de 31 decembrie, cel mai probabil dupa investirea Guvernului

Premierul Ludovic Orban anunta ca si-a propus ca bugetul sa fie adoptat inainte de finalul anului, dupa investirea noului Guvern. El promite cresteri de pensie bazate pe realitatea economica aratand ca aceste majorari vor duce la cresterea puterii de cumparare in ceea ce priveste veniturile pensionarilor fara ca majorarile sa fie anulate de inflatie.

VIDEO Igor Dodon o numeste pe Maia Sandu marioneta externa, dar o felicita pentru rezultatul inregistrat:Sunt convins ca voi obtine victoria in turul doi

Presedintele in exercitiu, Igor Dodon, a felicitat-o pe Maia Sandu pentru victoria obtinuta in primul tur al alegerilor prezidentiale. Pe de alta parte, Igor Dodon a declarat luni, 2 noiembrie, ca Maia Sandu este o marioneta externa si a avertizat cetatenii ca, daca ea va castiga alegerile, pe acestia i-ar astepta o destabilizare a situatiei politice din tara.

CORONAVIRUS |Ludovic Orban: Petrecerea de Revelion este considerata o petrecere privata, nu se va putea organiza. Turistii pot sa se duca la hotel (VIDEO)

Premierul Romaniei, Ludovic Orban, a declarat, duminica, ca petrecerile de Revelion sunt considerate petreceri private si nu vor putea fi organizate, iar romanii care vin in tara de Craciun vor intra in.

LUDOVIC ORBAN: Eu accept orice dezbatere cu liderul PSD daca vrea sa dezbata ceva cu mine

Premierul Ludovic Orban a afirmat, sambata, ca este nevoie de alegeri parlamentare, intrucat Parlamentul de astazi are o majoritate remanenta care impiedica adoptarea unor legi care sunt necesare si pe care oamenii si le doresc.

LUDOVIC ORBAN: Economia din Romania se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european

Premierul Ludovic Orban afirma ca economia din Romania este printre economiile care se afla intr-una dintre cele mai bune situatii la nivel european, el aratand ca, potrivit cifrelor oficiale, investitiile publice, productia industriala si numarul de angajati cu contract de munca au crescut si se inregistreaza trenduri de crestere in aproape toate sectoarele economice, cu exceptia HoReCa.

Ludovic Orban: Vreau sa o felicit pe Maia Sandu pentru castigarea primului tur al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova

Premierul Ludovic Orban a felicitat-o, luni, pe Maia Sandu pentru castigarea turului intai al alegerilor prezidentiale din Republica Moldova, apreciind ca este candidatul care poate sa garanteze o Republica Moldova in care se respecta drepturile omului. Orban si-a exprimat convingerea ca turul al doilea ale alegerilor va avea loc in conditii de legalitate.

VIDEO Alegeri prezidentiale in Republica Moldova: Maia Sandu castiga primul tur, cu 36,16%. Igor Dodon - 32,61%. S-a incheiat numararea voturilor - UPDATE

Maia Sandu, liderul opozitiei din Republica Moldova, a castigat primul tur al alegerilor prezidentiale, cu 31,16% in fata socialistului Igor Dodon, care are 32,61% din voturi. Astfel, actualul presedinte Igor Dodon si candidatul Partidului Actiune si Solidaritate, pro-europeana Maia Sandu, se vor confrunta in turul al doilea al alegerilor prezidentiale, potrivit datelor preliminare prezentate de Comisia Electorala Centrala CEC), luni, dupa numararea voturilor din toate sectiile de votare.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )