Libnet.ro
UNICEF

19:30

Ludovic Orban s-a plimbat cu maimuta pe umar, la Sibiu

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban s-a plimbat cu maimuta pe umar, la Sibiu

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a participat, sambata, la Gura Raului, la Festivalul Bujorului, unde s-a fotografiat cu o maimuta pe umar, spre amuzamentul tuturor. Seful liberalilor a. continuă pe Antena3

Ministrul Apararii il da in judecata pe Ludovic Orban dupa un interviu la Adevarul Live

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat, vineri seara, la Antena 3, ca il va da in judecata pe presedintele PNL, Ludovic Orban, dupa ce acesta afirmase, la Adevarul Live, ca liderii PSD inclina tot mai mult catre Est, unul din indicii fiind nominalizarea lui Tutuianu la Aparare, in conditiile in care acesta a fost avocat al companiei Mechel.

Seful PNL, acuzatii grave la adresa Guvernului: Multi ministri au legaturi cu Rusia. Ministrul Apararii: il dau in judecata pe Ludovic Orban

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adus acuzatii grave unor ministri din actualul cabinet Mihai Tudose, vorbind despre posibile legaturi cu Rusia. intr-un interviu la Adevarul, liberalul a dat mai multe exe.

Ludovic Orban: Schimbarea programului de guvernare este crima cu premeditare impotriva companiilor romanesti si cu capital strain

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a afirmat, joi, pe Facebook, ca schimbarile prevazute in programul de guvernare al coalitiei PSD-ALDE reprezinta o crima cu premeditare impotriva companiilor si a sanselor de dezvoltare a Romaniei.

Ludovic Orban, despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de.

Ludovic Orban despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de prim-ministru si cu o asemenea lista de guvern.

Gigi Becali, atac la Ludovic Orban: Dragnea e sapte clase peste el

Gigi Becali a lansat un atac dur la adresa presedintelui PNL Ludovic Orban, despre care a spus ca este cu sapte clase sub Liviu Dragnea. Asta in ciuda faptului ca latifundiarul din Pipera este un critic.

Adrian Tutuianu ameninta ca il va da in judecata pe Ludovic Orban, dupa ce seful PNL l-a acuzat pe ministrul Apararii ca ar avea legaturi cu Rusia

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a reactionat, vineri seara, dupa ce seful PNL, Ludovic Orban, l-a acuzat ca ar avea legaturi cu Rusia, dupa ce ar fi fost avocatul rusilor de la Mechel, firma care a cumparat combinautul de la Targoviste. in acest context, social-democratul a afirmat ca nu va ezita sa il dea in judecata pe liderul liberalilor.

Ministrul Apararii anunta ca il va da in judecata pe seful PNL, Ludovic Orban

Ministrul Apararii, Adrian Tutuianu, a anuntat vineri, la Antena 3, ca il va da in judecata pe seful PNL, dupa ce Ludovic Orban a spus despre el ca ar avea legaturi cu Rusia. Pentru.

VOTEAZA SAU NU PNL GUVERNUL DRAGNEA II? Ce spune Ludovic Orban

PNL-istii neaga orice intelegere cu PSD-ul! Drept dovada, Ludovic Orban anunta ca liberalii vor vota impotriva investiturii Guvernului Tudose. Votam impotriva investiturii.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2073 seconds )