Libnet.ro
UNICEF

14:00

Ludovic Orban, despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban, despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele Partidului National Liberal PNL), Ludovic Orban, a declarat miercuri, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de. continuă pe Antena3

Ludovic Orban despre propunerile PSD pentru noul guvern: Partidul de guvernamant isi bate joc de oameni

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat astazi, la Targu-Jiu, ca este o rusine pentru partidul de guvernamant ca se prezinta cu un asemenea candidat de prim-ministru si cu o asemenea lista de guvern.

Ludovic Orban, despre Mihai Tudose: Nu are niciuna dintre calitatile necesare de a conduce un Guvern

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni seara, ca premierul desemnat, Mihai Tudose, nu indeplineste calitatile necesare pentru a conduce un viitor guvern si ca este convins ca performanta.

Ludovic Orban, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier

Presedintele PSD Ludovic Orban a declarat, dupa cepresedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose in functia de premier, ca partidul sau va face tot posibilul pentru respingerea noului guvern.

Jurnalistul Sabin Orcan discuta cu redactorul-sef al RL, Razvan Chiruta si directorul IPP, Adrian Moraru, despre propunerile de premier ale PSD. Catalin Avramescu: Sa ai o asemenea majoritate in Parlament si, cu toate astea, sa produci instabilitate guver

Directorul editorial al Romaniei Libere, jurnalistul Sabin Orcan, discuta, duminica seara, in cadrul emisiunii X-Press, cu redactorul-sef al RL, Razvan Chiruta, directorul Institutului Politici Publice, Adrian Moraru, si fostul diplomat Catalin Avramescu, despre propunerile de premier ale PSD, dupa ce Sorin Grindeanu a fost demis prin motiune de cenzura.

Deputatul PSD Liviu Plesoianu: Nu voi vota noul Guvern

Deputatul PSD Liviu Plesoianu a scris luni pe pagina sa de Facebook ca nu va vota noul guvern cu Mihai Tudose in frunte, pentru ca ar fi impotriva tuturor lucrurilor in care crede.

Victor Ponta: Tariceanu si Dragnea trebuie sa instaleze cat mai curand noul Guvern. Procedurile pot fi grabite in asa fel incat Tudose sa fie joi la munca

Deputatul PSD Victor Ponta a afirmat, luni, ca liderii coalitiei de guvernare, Calin Popescu Tariceanu si Liviu Dragnea, ar putea grabi procedurile astfel incat noul Guvern, condus de Mihai Tudose, sa fie joi la munca.

Ludovic Orban, ironii la adresa lui Traian Basescu: Am vazut ca este foarte preocupat in Basarabia (VIDEO)

Dupa consultarile de la Palatul Cotroceni, Ludovic Orban a anuntat ca PNL nu propune niciun nume de premier pentru ca nu are majoritate parlamentara. Cu aceasta ocazie, presedintele PNL a lansat o ironie si.

PNL nu a propus niciun premier la consultarile de la Cotroceni. Ludovic Orban: Nu s-a reusit obtinerea unei majoritati (VIDEO)

Delegatia Partidului National Liberal s-a prezentat luni la consultarile de la Palatul Cotroceni pentru desemnarea unui nou premier. Presedintele liberalilor Ludovic Orban a anuntat ca partidul sau nu a facut.

Reactia presedintelui PNL, Ludovic Orban, dupa ce Klaus Iohannis l-a nominalizat ca premier pe Mihai Tudose: Vom incerca sa obtinem respingerea investirii Guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, luni seara, ca formatiunea pe care o conduce se va opune categoric investirii Executivului, dupa ce presedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Tudose ca premier.

Kelemen Hunor a discutat luni la Budapesta cu Viktor Orban despre stoparea asimilarii maghiarilor din Romania

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a discutat luni in parlamentul de la Budapesta cu premierul ungar Viktor Orban despre stoparea unei presupuse asimilari a comunitatii maghiare din Romania, potrivit sefului biroului de presa al premierului Orban, citat de Agerpres.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2272 seconds )