Libnet.ro
UNICEF

19:15

Ludovic Orban a stat o ora la DNA. M-a socat cum a iesit. Era devastat fizic si psihic

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban a stat o ora la DNA. M-a socat cum a iesit. Era devastat fizic si psihic

Ludovic Orban, pana azi candidatul PNL la Primaria Capitalei, a iesit devastat din sediul Directiei Nationale Anticoruptie DNA), dupa numai o ora, a apreciat avocatul Alice. continuă pe Antena3

Parlamentarul Ludovic Orban, chemat la DNA

Parlamentarul Ludovic Orban a fost chemat la DNA. El va merge luni dupa-amiaza,la ora 15. 00, la sediul central al Directiei Nationale Anticoruptie. inca nu se stie in ce cauza sau in ce calitate se va prezenta in fata procurorilor. Anuntul a fost facut de politician pe contul sau de Facebook.

Ludovic Orban este asteptat luni la DNA

Ludovic Orban este asteptat luni, la ora 15. 00, la Directia Nationala Anticoruptie. Cel putin asa a anuntat liberalul pe pagina sa de Facebook. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat, a scris acesta.

Ludovic Orban, urmarit penal pentru folosirea influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite

Liberalul a anuntat ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei --------- *ACTUALIZARE 17:30 Ludovic Orban este urmarit penal de procurorii DNA pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, dupa ce, in martie, a contactat un om de afaceri solicitandu-i sprijin financiar in campania electorala pentru alegerile locale, potrivit unui comunicat al DNA. *ACTUALIZARE 17:23 Ludovic Orban: imi retrag candidatura pentru Primaria Capitalei Liberalul Ludovic Orban a declarat astazi ca, in urma anchetarii sale de catre procurorii DNA, isi va retrage candidatura de la alegerile pentru functia de primar al Capitalei si ca va demisiona din conducerea PNL, dar si din cea de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 16:38 Ludovic Orban a declarat ca este cercetat sub control judiciar, dupa ce a fost audiat astazi de procurorii DNA. Acesta a anuntat ca isi retrage candidatura de la primaria Capitalei si ca demisioneaza din functia de vicepresedinte al Camerei Deputatilor. *ACTUALIZARE 15:20 Ludovic Orban, la sediul DNA: Nu imi este teama.

Nicusor Dan, dupa ce Ludovic Orban a anuntat ca se retrage din cursa pentru primarie: A venit timpul sa salvam Bucurestiul de politicieni

Nicusor Dan, candidatul Uniunii Salvati Bucurestiul la Primaria Capitalei, sustine ca punerea sub urmarire penala a lui Ludovic Orban de catre DNA demonstreaza inca o data ca partidele politice nu mai au oameni corecti si capabili cu care sa vina in fata alegatorilor, potrivit unui comunicat al acestei formatiuni.

Ludovic Orban: Astazi ma voi abate de la programul obisnuit. La ora 15:00 voi fi prezent la sediul DNA, unde am fost invitat. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a anuntat luni, pe Facebook, ca a fost citat la DNA si ca va ora 15. 00 se va prezenta in fata procurorilor anticoruptie. Astazi.

Ludovic Orban, la DNA: Nu este o citatie, ci o invitatie. Nu imi este teama, am in spate 25 de ani de cariera in viata publica in care nu am fost banuit de vreo fapta de coruptie (VIDEO)

Ludovic Orban, candidatul PNL la Primaria Generala a Capitalei, a ajuns luni la sediul DNA, la ora 15. De altfel, liberalul anuntase cu o ora inainte ca a fost invitat la Directia Nationala.

Ludovic Orban: Am fost invitat la sediul DNA. Astept curios sa aflu care sunt motivele pentru care am fost convocat

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca va merge luni, de la ora 15,00, la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost convocat. Astazi ma voi abate de la.

Ludovic Orban, urmarit penal: Nu mai candidez pentru Primaria Capitalei. Acuzatiile oficiale

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a anuntat ca va merge luni, de la ora 15,00, la DNA, mentionand ca nu stie motivele pentru care a fost convocat. Astazi ma voi abate de la.

DNA il cerceteaza pe Ludovic Orban, acesta s-a retras din cursa pentru Capitala

Prim-vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat, luni, la iesirea de la DNA, ca se retrage din cursa pentru Primaria Capitalei. Ludovic Orban, audiat de procurorii DNA, este cercetat sub control judiciar, conform Mediafax.

DNA: In martie, Ludovic Orban a cerut unui om de afaceri 50.000 de euro pentru doua posturi TV, care sa-i promoveze imaginea

Procurorii au pus in miscare actiunea penala si au dispus luarea masurii controlului judiciar, pentru o perioada de 60 de zile fata de inculpatul Ludovic orban, pentru savarsirea infractiunii de folosire a influentei in scopul obtinerii unor foloase necuvenite, informeaza un comunicat DNA.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )