Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ludovic Orban: Trecerea unei motiuni de cenzura ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care ne confruntam

Adevărul Adevărul,
Ludovic Orban: Trecerea unei motiuni de cenzura ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care ne confruntam

Premierul Ludovic Orban spune ca o eventuala votare a motiunii de cenzura inaintate de PSD ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor imense cu care se confrunta, el aratand ca, din punctul de vedere al puterii executive, dezbaterea motiunii inainte de a se pronunta Curtea Constitutionala nu este in acord cu legea fundamentala. continuă pe Adevărul

Premierul Ludovic Orban, despre votarea motiunii de cenzura: Ar subrezi dramatic capacitatea Guvernului de a face fata provocarilor cu care ne confruntam

Votarea motiunii de cenzura ar insemna o problema pentru Guvern pentru a face fata provocarilor imensecu care se confrunta in acest moment, sustine Ludovic Orban. Pe de alta parte, premierul sustine.

Ludovic Orban, despre motiunea de cenzura a PSD: Astazi am depus la Curtea Constitutionala o sesizare prin care am invocat existenta unui conflict juridic de natura constitutionala, intre Guvern si Parlament (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a anuntat ca a depus astazi, 21 august o sesizare la Curtea Constitutionala, privind existenta unui conflict intre Guvern si Parlament, cu privire la motiunea de.

Ludovic Orban: Niciun partid nu poate sa-si bata joc de institutia motiunii de cenzura

Premierul Ludovic Orban considera ca depunerea unei motiuni de cenzura in vacanta parlamentara este .

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor.

Ludovic Orban: Politic, cu PSD nu avem ce discuta. Somez PSD sa nu-si bata joc de democratie si de Romania si sa opreasca procedura motiunii de cenzura pana la decizia CCR (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat, luni, ca politic PNL nu are ce sa discute cu PSD, insa liberalii poarta discutii cu toti parlamentarii pentru a cere sprijin in contextul motiunii de cenzura care a fost.

LUDOVIC ORBAN: Somez din nou PSD sa nu-si bata joc de democratie

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca liberalii vor discuta individual cu toti parlamentarii pe tema motiunii de cenzura pentru a-si prezenta punctul de vedere, subliniind ca, politic, cu PSD nu avem ce discuta.

Ludovic Orban duce razboiul cu PSD la alt nivel. Motiunea parca e scrisa de Viorica Dancila

Ieri, pe 20 august, in Parlamentul Romaniei a fost citita motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban, motiune demarata de PSD. Imediat dupa citirea acesteia in Parlament, Guvernul Orban a contestat legalitatea demersului partidului de opozitie la CCR. PSD in criza de timp, asteptand decizia Curtii Mutarea Guvernului condus de Ludovic Orban era una previzibila, dar .

LUDOVIC ORBAN: Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale

Faptul ca cineva pleaca din PSD este rezultatul unei decizii personale, nu al unei tentative a PNL de a determina aceasta hotarare, a declarat astazi presedintele liberalilor, premierul Ludovic Orban.

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban. Aparitie neasteptata in timpul conferintei de presa

Moment penibil pentru premierul Ludovic Orban, in timpul unei conferinte de presa. Protestatarul Marian Ceausescu a facut un gest neasteptat, oferindu-i premierului un lant cu care sa inchida usile PSD-ului.

Ludovic Orban, despre reluarea cursurilor in septembrie 2020: Obiectivul nostru este acela de a asigura cele mai bune conditii pentru inceperea anului scolar (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a explicat duminica, in timpul unei conferinte de presa in judetul Gorj ca urmeaza sa fie alocate 175 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru decontarea cheltuielilor in.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )