Libnet.ro
UNICEF

10:30

Ludovic Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de viitorul Parlament

Antena3 Antena3,
Ludovic Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de viitorul Parlament

Bugetul pe anul 2021 ar trebui sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie,spune premierul LudovicOrban. continuă pe Antena3

Ludovic Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de viitorul Parlament: Noul Legislativ va reflecta optiunile politice actuale ale romanilor

Premierul Ludovic Orban a declarat ca Guvernul pe care il conduce va intocmi proiectul de buget pe 2021, dar spera ca legea bugetului de stat sa nu fie votata de actualul Parlament, ci de cel care va rezulta in ur.

Orban vrea ca bugetul pe 2021 sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie: Cred ca poate fi votat pana la sfarsitul anului

Prim-ministrul Ludovic Orban isi doreste ca proiectul de buget pe 2021 sa fie dezbatut si votat de Parlamentul care va rezulta in urma alegerilor din 6 decembrie. Orban considera ca bugetul pe anul viitor ar putea fi dezbatut si votat in perioada dintre Craciun si 31 decembrie, astfel incat sa existe un buget pentru anul urmator inca din prima zi a acestuia.

Premierul Orban ar dori ca bugetul pe 2021 sa fie votat de viitorul Parlament, nu de cel actual

Seful Guvernului a declarat ca ar prefera ca proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2021 sa fie v.

LUDOVIC ORBAN: As prefera ca bugetul pe 2021 sa fie votat de Parlamentul ales pe 6 decembrie

Prim-ministrul Ludovic Orban a declarat astazi, la Bistrita, ca Guvernul actual va intocmi proiectul de buget pentru anul 2021, dar prefera ca legea bugetului de stat sa fie votata de catre noul Parlament, ales in urma scrutinului ce va avea loc in 6 decembrie.

Orban: Noi intocmim proiectul de buget pentru 2021, dar am prefera sa fie votat de Parlamentul care va fi ales pe 6 decembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, la Bistrita, ca executivul sau va intocmi proiectul de buget pentru 2021, dar ar prefera ca acesta sa fie dezbatut de Parlamentul rezultat in urma alegerilor programate in ultima luna a anului.

Premierul Ludovic Orban: Viitorul primar general are nevoie de un parteneriat solid cu Guvernul (VIDEO)

Premierul Ludovic Orban a declarat vineri in cadrul evenimentului in care liderii PNL si USR-PLUS au semnat Angajamentul pentru Bucuresti ca prin sustinerea candidaturii lui Nicusor Dan la primaria.

LUDOVIC ORBAN: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii

Premierul Ludovic Orban a declarat astazi, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Ludovic Orban: Nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie

Premierul Ludovic Orban a declarat duminica, la Bistrita, ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii si ca scoala va incepe la 14 septembrie, iar alegerile vor avea loc la 27 septembrie, calificand drept ridicola ideea de amanare a alegerilor, avansata de PSD.

Ludovic Orban: Scoala incepe din 14 septembrie, iar alegerile au loc pe 27 Ideea amanarii scrutinului e ridicola. PSD-istilor le e frica, pentru ca lumea s-a cam lamurit cum sta treaba cu ei

Premierul Ludovic Orban a declarat ca nimeni nu s-a exprimat vreodata ca vrea sa amane inceperea scolii. Prin urmare, unitatile de invatamant se vor redeschide din 14 septembrie, asa cum a fost stabilit.

Scoala ar putea sa inceapa fizic pe 1 octombrie. Anuntul facut de Ludovic Orban

Anunt bomba al premierului, care arunca in aer inceputul scolii. Ludovic Orban nu exclude posibilitatea ca elevii sa vina la cursuri abia pe 1 octombrie, iar primele 2 saptamani sa fie de scoala online.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2259 seconds )