Libnet.ro
UNICEF

21:15

Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania

Playtech Playtech,
Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot care ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, potrivitministrului Comunicatiilor si pentru Societatea Informationala, Marius Bostan. Toate lucrurile pe care le-am facut sunt publicate pe site. Daca nu este clar, intrebati-ne! in ceea ce priveste conceptul []. continuă pe Playtech

Alba Iulia, primul oras inteligent din Romania

Orasul Alba Iulia ar putea deveni primul oras inteligent smart city) din Romania, ca urmare a derularii unui proiect-pilot ce ar urma sa se finalizeze pana in anul 2018, a anuntat, miercuri,.

Papa Francisc a declarat ca femeile ar putea deveni diaconi. Cardinalii stramba din nas

Femeile ar putea deveni diaconi in Biserica Catolica. Papa Francisc a anuntat ca o comisie va analiza posibilitatea ca doamnele sa poata primi dreptul - detinut exclusiv de barbati in prezent - de a sluji la anumite evenimente, cum ar fi botezul si casatoria. Cardinalii nu impartasesc opinia Suveranului Pontif.

Franta ar putea deveni prima tara din UE care rafitica acordul climatic de la Paris

Parlamentul francez a adoptat, marti, proiectul de lege care autorizeaza Guvernul sa ratifice acordul climatic, convenit de 195 de tari, in cadrul Summitului de la Paris. Astfel, Franta va deveni primul stat al Uniunii Europene care ratifica acordul care vizeaza reducerea incalzirii globale.

Cum a ajuns un student din Alba Iulia actor in celebrul serial Vikings

Un tanar de 21 de ani din Alba Iulia, student la Arheologie, a trait atmosfera de pe platourile de filmare ale unui serial celebru. Alex Stanciu a filmat timp de cinci zile pentru Vikings, in rolul unui soldat saxon.

Procurorul Ilie Narita, succesorul lui Augustin Lazar la sefia Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia

Procurorul Ilie Narita a preluat conducerea Parchetului de pe langa Curtea de Apel Alba Iulia dupa numirea lui Augustin Lazar in functia de Procuror General al Romaniei. Narita a fost numit cu delegatie pana in luna octombrie 2016.

Proiect de 5 milioane de euro pentru un spatiu expozitional in Palatul Principilor din Cetatea Alba Iulia

Primaria Alba Iulia va transforma o parte din Palatul Principilor in spatiu expozitional. Proiectul estimat la aproape 5 milioane de euro ar urma sa fie finantat din fonduri europene.

Promisiunile ratate de administratia din Alba Iulia: drumurile din noile cartiere, strandul, sala polivalenta

Mircea Hava conduce administratia locala din Alba Iulia de 20 de ani si se pregateste pentru un nou mandat la conducerea primariei. Primarul PNL are un bagaj destul de insemnat de realizari, dar a ramas corigent in ceea ce priveste unele promisiuni facute in decursul anilor.

Doua senatoare au depus un proiect legislativ prin care 1 Iunie ar putea deveni zi libera

Senatoarea UDMR Rozalia Biro a declarat ca, alaturi de liberala Claudia Boghicevici, a depus un proiect legislativ prin care 1 Iunie, Ziua Copilului, ar putea deveni zi libera. Initiativa este bazata pe.

Google si Facebook ar putea deveni universitati pentru viitoarele talente

Cele doua mari companii ar putea oferi diplome in viitorul nu foarte indepartat. Universitatile sunt unele dintre cele mai importante atuuri ale britanicilor in ziua de azi. Asta este mentionat intr-un material publicat recent pe site-ul gov. uk, alaturi de faptul ca unele companii, care detin resursele necesare, ar putea in viitor sa creeze propriile universitati.

[P] PostMaster este primul operator postal din Romania care ofera trasabilitatea plicurilor prin GPS

Noul serviciu TrackTrace ofera localizarea in timp real a corespondentei, de la preluarea ei de catre postas si pana la momentul livrarii acesteia la cutia postala a destinatarului. PostMaster, membra a Austrian Post Group si cel mai mare furnizor privat de servicii postale din Romania, este primul operator cu acoperire nationala care introduce acest tip de serviciu, care asigura trasabilitatea serviciilor postale.

ştiri de la Playtech

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )