Libnet.ro
UNICEF

00:07

Lumea tarilor emergente: care este tara care a devenit noua Brazilie pe scena mondiala

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Lumea tarilor emergente: care este tara care a devenit noua Brazilie pe scena mondiala

Daca Brazilia era una dintre tarile emergente favorite in urma cu cativa ani, acum tara se confrunta cu probleme politice si stagneaza economic, in timp ce o alta tara din America Latina, ocolita inca de multi investitori, incepe sa se dezvolte intr-un. continuă pe Wall-Street Ro

Lumea tarilor emergente: tara care a devenit noua Brazilie pe scena mondiala

Daca Brazilia era una dintre tarile emergente favorite in urma cu cativa ani, acum tara se confrunta cu probleme politice si stagneaza economic, in timp ce o alta tara din America Latina, ocolita inca de multi investitori, incepe sa se dezvolte intr-un.

Nicusor Constantinescu cere stramutarea dosarului Centrului Militar. Care este motivul

Presedintele suspendat al CJ Constanta Nicusor Constantinescu a facut cerere de stramutare a dosarului in care este judecat pentru ca ar fi subfinantat Centrul Militar Zonal Constanta, care se judeca la Tribunalul Constanta, din cauza presiunii mediatice, relateaza Mediafax.

Marian Vanghelie, adus la DNA pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale Primariei Sectorului 5, anunta Mediafax. Marian Vanghelie a ajuns la sediul Directiei Nationale Anticoruptie in jurul orei 14. 00, fiind adus de politisti din arestul Politiei Capitalei, unde este incarcerat din 14 martie. La DNA a fost, miercuri dimineata, si avocatul primarului Sectorului 5, ulterior acesta mergand la arest pentru a discuta cu Vanghelie.

iCCJ: Avocata Alinei Bica, Laura Voicu, cercetata in libertate in dosarul in care este acuzata de instigare la infractiunea de exercitare fara drept a unei profesii

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis miercuri ca Laura Voicu, avocata fostei sefe a DIICOT Alina Bica, sa fie cercetata in libertate sub control judiciar, in dosarul in care este acuzata de pentru.

Marian Vanghelie, adus la DNA, in dosarul in care este acuzat de luare de mita

Primarul Marian Vanghelie a fost adus din arest la DNA, miercuri, pentru a fi audiat in dosarul in care este acuzat de luare de mita pentru favorizarea firmelor omului de afaceri Marin Dumitru in atribuirea unor contracte de lucrari publice ale.

Darius Valcov, arestat la domiciliu in dosarul in care este acuzat de fapte de coruptie. Decizia nu este definitiva

Judecatorii de drepturi si libertati de la inalta Curte de Casatie si Justitie au hotarat joi ca fostul ministru de Finante, Darius Valcov, poate fi arestat la domiciliu, informeaza B1 TV. Decizia nu este.

Care este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati

Municipiul Campia Turzii din judetul Cluj este prima localitate din Romania in care toti cainii cu stapan au fost microcipati, pentru a putea fi gasiti mult mai rapid daca se pierd sau sunt furati, informeaza Mediafax.

Care este legatura dintre Google si moda din Romania

Marti seara a avut loc Fashionable by Google, un eveniment care imbina latura artistica a modei cu cea de business in online. Pentru cei care nu stiu, Fashionable by Google reprezinta un program de training intensiv de publicitate online destinat exclusiv magazinelor online de fashion din Romania, lansat anul trecut. Programul consta intr-o serie de [].

Sova se apara in fata senatorilor folosind numele Alinei Gorghiu. Care este recomandarea PNL pentru liberali

La scurt timp dupa declaratiile lui Dan Sova din plenul Senatului in care a afirmat ca Alina Gorghiu cunoaste foarte bine subiectul deoarece o prietena de-a sa a ocupat functia de director la Electrica, conducerea PNL a trimis o circulara prin care li se cere sa nu comenteze subiectul.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2331 seconds )