Libnet.ro
UNICEF

13:15

Lumina Sfanta de la Ierusalim vine la Suceava cu masina

România Liberă România Liberă,
Lumina Sfanta de la Ierusalim vine la Suceava cu masina

Lumina Sfanta de la Ierusalim va ajunge, sambata seara, in judetul Suceava, cu un avion pana la Bacau, de unde va fi preluata de masini, in conditiile in care aeroportul este in modernizare, au anuntat autoritatile locale, informeaza Mediafax. continuă pe România Liberă

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in Romania sambata cu un avion special

Potrivit traditiei de Sfintele Pasti, Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in Romania, in seara zilei de sambata, 11 aprilie 2015, cu un avion special, iar apoi va pleca spre alte orase din tara, se.

Lumina Sfanta - fosfor alb sau minune divina?

Lumina Sfanta e un asa-zis miracol al crestinatatii, care are loc in fiecare an la Biserica Mormantului Sfant din Ierusalim, in Sambata Mare, care precede Pastele. Originea ei e considerata de crestini miraculoasa, dar exista si explicatii mai concrete asupra ei.

Lumina Sfanta va fi adusa in Romania de Patriarhul Ierusalimului

Lumina Sfanta de la Ierusalim va fi adusa in seara zilei de sambata, cu un avion special, de o delegatie a Patriarhiei Romane, cu binecuvantarea patriarhului Bisericii Ortodoxe Romane, Daniel. Delegatia va.

Slujba de inviere cu fast in Deva: lumina sfanta va fi adusa din Ierusalim

Episcopia Devei si Hunedoarei pregateste un ceremonial religios cu fast, pentru enoriasii catedralei episcopale din municipiu. in fata bisericii va fi amenajat un podium, iar o strada va fi inchisa circulatiei rutiere. De asemenea, Episcopia anunta aducerea luminii sfinte a invierii, de la Ierusalim.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2313 seconds )