Libnet.ro
UNICEF

07:45

LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA BET - impins spre noi maxime multianuale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA BET - impins spre noi maxime multianuale

Actiunile din principalul indice al pietei, sub semnul deciziei FTSE * Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 31,4% pentru SIF Moldova si 60,51% in cazul SIF Muntenia Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a incheiat luna septembrie la nivelul de 9. 574,37 de puncte, solid peste pragul de 9. 235,72 de puncte la care principalul cos de actiuni al bursei noastre a terminat luna august, intr-o noua etapa a tendintei ascendente pe care referinta pietei noastre s-a inscris incepand cu primavara acestui an. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA Kovesi da, Plumb nu, piata de capital, CHF si pretul electricitatii urca

Luna septembrie s-a scurs sub semnul unei serii de evenimente istorice in plan economic, dar a fost marcata si de cateva episoade semnificative pe scena politica. in noaptea de 28 a lunii, piata noastra de capital a trecut la un alt nivel, Romania indeplinind cele noua criterii FTSE necesare ca sa intre in categoria pietelor emergente secundare, conform schemei de clasificare a tarilor FTSE.

LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA Septembrie in cifre

2 septembrie - Cursul de schimb leu-euro atinge cel mai scazut prag al lunii, de 4,7230 RONEUR, conform BNR; - Indicele ROBOR la 6 luni marcheaza cea mai scazuta valoare a lunii, de 3,13%, la care se va mentine pana in data de 13 septembrie, inclusiv, potrivit Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )