Libnet.ro
UNICEF

07:15

LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA Kovesi da, Plumb nu, piata de capital, CHF si pretul electricitatii urca

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA Kovesi da, Plumb nu, piata de capital, CHF si pretul electricitatii urca

Luna septembrie s-a scurs sub semnul unei serii de evenimente istorice in plan economic, dar a fost marcata si de cateva episoade semnificative pe scena politica. in noaptea de 28 a lunii, piata noastra de capital a trecut la un alt nivel, Romania indeplinind cele noua criterii FTSE necesare ca sa intre in categoria pietelor emergente secundare, conform schemei de clasificare a tarilor FTSE. continuă pe Ziarul Bursa

LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA BET - impins spre noi maxime multianuale

Actiunile din principalul indice al pietei, sub semnul deciziei FTSE * Discount-uri de tranzactionare intre cotatia actiunii si VUAN de 31,4% pentru SIF Moldova si 60,51% in cazul SIF Muntenia Indicele BET, al Bursei de Valori Bucuresti BVB), a incheiat luna septembrie la nivelul de 9. 574,37 de puncte, solid peste pragul de 9. 235,72 de puncte la care principalul cos de actiuni al bursei noastre a terminat luna august, intr-o noua etapa a tendintei ascendente pe care referinta pietei noastre s-a inscris incepand cu primavara acestui an.

LUNA SEPTEMBRIE FINANCIARA Septembrie in cifre

2 septembrie - Cursul de schimb leu-euro atinge cel mai scazut prag al lunii, de 4,7230 RONEUR, conform BNR; - Indicele ROBOR la 6 luni marcheaza cea mai scazuta valoare a lunii, de 3,13%, la care se va mentine pana in data de 13 septembrie, inclusiv, potrivit Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )