Libnet.ro
UNICEF

17:15

Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt a continuat in 2016 in Romania, insa exista in continuare probleme, iar mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public (raport al Departamentului de Stat al SUA)

Hotnews Hotnews,
 Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt a continuat in 2016 in Romania, insa exista in continuare probleme, iar mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public (raport al Departamentului de Stat al SUA)

Autoritatile romane au continuat lupta la nivel inalt impotriva coruptiei, iar reprezentanti publici importanti si oameni de afaceri au fost anchetati si urmariti cu succes, insa, in pofida unor progrese, coruptia a ramas o problema, scrie Departamentul de Stat american in Raportul cu privire la practicile in domeniul drepturilor omului in Romania din 2016, subliniind ca mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public, citeaza News. ro. continuă pe Hotnews

Lupta impotriva coruptiei la nivel inalt a continuat in 2016 in Romania, insa exista in continuare probleme

Guvernul roman a continuat lupta la nivel inalt impotriva coruptiei, iar reprezentanti publici importanti si oameni de afaceri au fost anchetati si urmariti cu succes, insa, in pofida unor progrese, coruptia a ramas o problema, scrie Departamentul de Stat american in sectiunea a patra a Raportului cu privire la practicile in domeniul drepturilor omului in Romania din 2016, subliniind ca mita a ramas un lucru obisnuit in sectorul public, potrivit News. ro.

Kovesi, intr-un interviu pentru La Coix: Nu vom avea certitudinea ca se vor face reforme ireversibile in lupta impotriva coruptiei

Laura Codruta Kovesi a oferit un interviu pentru cotidianul francez La Croix, in care precizeaza ca lupta impotriva coruptiei din Romania este eficienta, dar nu exista certudinea ca se vor face reforme ireversibile.

intrevedere a sefului diplomatiei romane cu ambasadorul statului Kuweit. Cei doi oficiali au discutat despre dinamizarea dialogului politic la nivel inalt

Seful diplomatiei romane, Teodor Melescanu, s-a intalnit cu ambasadorul statului Kuweit in Romania, Talal Mansour Alhajeri. in acest context, cei doi oficiali au abordat tema dinamizarii dialogului politic la nivel inalt dintre cele doua tari, precum si al schimburilor de vizite la nivel guvernamental si parlamentar.

Uniunea Europeana ar putea organiza discutii la nivel inalt cu Israelul pe tema solutionarii conflictului israelo-palestinian prin coexistenta a doua state distincte

Uniunea Europeana analizeaza posibilitatea organizarii unor discutii la nivel inalt cu Israelul, pe fondul preocuparilor privind activitatile israeliene de colonizare si semnelor de intrebare despre.

Departamentul de Stat al SUA: Coruptia, o problema pentru Romania si in 2016. Mita a ramas o practica obisnuita in sectorul public

Departamentul de Stat al Statelor Unite a criticat Romania, in raportul cu privire la practicile in domeniul drepturilor omului din 2016, pe motiv ca mita a ramas o practica obisnuita in sectorul public, in ciuda faptului ca Guvernul a continuat lupta impotriva coruptii la nivel inalt.

Romania se alatura tarilor care lupta impotriva transferului profiturilor multinationalelor

Tara noastra se alatura statelor si jurisdictiilor care militeaza impotriva transferului profiturilor, potrivit unui comunicat de presa care anunta ca Executivul a aprobat, ieri, printr-un proiect de lege, aderarea Romaniei ca asociat la Forumul de implementare a Proiectului BEPS Erodarea bazei de impozitare si transferul profiturilor).

Actorul britanic Patrick Stewart vrea sa devina cetatean american pentru a lupta impotriva lui Donald Trump

Actorul britanic Patrick Stewart a decis sa-i ajute pe americani sa lupte impotriva politicilor lui Donald Trump, cerand cetatenia SUA, informeaza site-ul contactmusic. com, citat de News. ro.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2224 seconds )