Libnet.ro
UNICEF

21:15

Lupta de la Podului Jiului din Primul Razboi Mondial va fi reconstituita

Adevărul Adevărul,
Lupta de la Podului Jiului din Primul Razboi Mondial va fi reconstituita

Lupta de la Podul Jiului din Targu Jiu, cand locuitorii orasului au opus rezistenta armatei germane si au reusit sa opreasca intrarea in trupelor in oras, va fi reconstituita. continuă pe Adevărul

Camera unui soldat francez din Primul Razboi Mondial a ramas neatinsa timp de 96 de ani

Camera lui Hubert Rochereau, un soldat francez din timpul Primului Razboi Mondial, a ramas neatinsa de 96 de ani, conform dorintei pe care au avut-o in acest sens parintii lui, scrie The Guardian.

Omul care a prezis Primul Razboi Mondial

Cu 13 ani inaintea izbucnirii Primului Razboi Mondial 28 iulie 1914 - 11 noiembrie 1918), cineva a facut un avertisment armatei britanice, potrivit caruia operatiunile de ofensiva intr-un conflict european major nu vor avea succes si ca un asemenea razboi nu se va termina decat atunci cand una din parti va fi epuizata.

Basescu vs. Ponta. Cine castiga din acest razboi? Minciuni pozitive si adevaruri negative

Daca dreapta nu comite erori majore, toate actiunile lui Basescu, oricat de odioase ne-ar fi, o ajuta. Fara adevaruri negative, ne vom intoarce la linistea jafului din epoca Iliescu, la o politica si presa pline de acoperiti de toate soiurile. Asta vreti? .

Lupta unei studente din Cluj care a pierdut un proces cu Jandarmeria dupa protestele impotriva proiectului Rosia Montana

O studenta din Cluj care a participat la protestele impotriva exploatrarii miniere de la Rosia Montana are de platit o amenda de 2. 000 de lei dupa ce a pierdut un proces cu Jandarmeria, in urma acuzatiei de organizare a protestelor neautorizate.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2258 seconds )