Libnet.ro
UNICEF

22:15

Lupte de strada in Bucuresti, inaintea meciului Romania - Polonia. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Sase polonezi au fost retinuti

România Liberă România Liberă,
Lupte de strada in Bucuresti, inaintea meciului Romania - Polonia. Jandarmii au folosit gaze lacrimogene. Sase polonezi au fost retinuti

Jandarmii bucuresteni au fost nevoiti sa foloseasca gaze lacrimogene dupa ce mai multi suporteri polonezi s-au incaierat vineri seara in apropierea zonei Maior Coravu, la intrarea in Arena Nationala. continuă pe România Liberă

Antrenamentul nationalei Romaniei inaintea meciului cu Polonia (VIDEO)

Joi seara, de la ora 19:00, tricolorii au avut antrenamentul oficial inaintea meciului cu Polonia. Dupa cateva minute de incalzire la centrul terenului, jucatorii au fost impartiti in patru grupe. Portarii s-au pregatit separat la una dintre porti, iar in cealalta jumatate de teren jucatorii de camp au incins clasica miuta dintr-o atingere. Vedeti mai jos imaginile surprinse de reporterul Onlinesport. ro prezent pe Arena Nationala.

Mircea Lucescu, mesaj pentru tricolori inaintea meciului cu Polonia

Reputatul antrenor Mircea Lucescu le-a transmis un mesaj de incurajare fotbalistilor primei reprezentative a Romaniei inaintea meciului cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

Restrictii de circulatie stabilite cu ocazia meciului Romania Polonia de vineri

Brigada Rutiera a Capitalei a dispus restrictionarea traficului rutier, vineri, pe strazile din jurul Arenei Nationale, cu ocazia disputarii partidei Romania Polonia ora 21.

Spiritul de echipa si pregatirea mentala, prioritatile Romaniei inaintea meciului cu Polonia. Tricolorii motivati cu exemple din karate

Selectionerul Christoph Daum a vorbit, miercuri, intr-o conferinta de presa despre meciul pe care Romania il va sustine, vineri seara de la 21:45, contra Poloniei in preliminariile Cupei Mondiale din Rusia.

Christoph Daum n-are dileme inaintea meciului cu Polonia si nu se teme de o eventuala demitere

Selectionerul Christoph Daum a declarat, in conferinta de presa sustinuta joi la Arena Nationala, ca nu are nicio dilema in ceea ce priveste primul 11 pe care il va alinia pe teren la meciul cu Polonia din preliminariile Cupei Mondiale.

Meciul Romania-Polonia restrictioneaza traficul rutier in zona Arenei Nationale

Brigada Rutiera din cadrul Inspectoratului General de Politie anunta masurile pe care le va lua in zona limitrofa Arenei Nationale inaintea meciului Romania-Polonia de vineri seara 21:45).

Pariul indraznet facut de Daum inaintea meciului cu Polonia

Christoph Daum se afla in fata primului meci pe Arena Nationala in calitate de selectioner al Romaniei si totodata inaintea celui mai dificil meci de pana acum in calificarile pentru Cupa Mondiala.

CM 2018, preliminarii: Romania - Polonia 0-3/ Lectie de fotbal oferita de polonezi

Cu o zi inaintea meciului dintre Romania si Polonia, selectionerul Christoph Daum declara ca fotbalul polonez poate fi un exemplu pentru tara noastra, iar acest lucru s-a observat in partida de pe Arena Nationala. Tricolorii au fost depasiti la toate capitolele de echipa Poloniei care s-a impus categoric, scor 3-0, in al patrulea meci al preliminariilor pentru Campionatul Mondial din 2018. In urma acestui rezultat, Romania ocupa locul patru in grupa si si-a redus drastic sansele de calificare la turneul final din Rusia.

Restrictii de trafic in Bucuresti in jurul Arenei Nationale. Se disputa partida Romania-Polonia din cadrul Cupei Mondiale 2018 la fotbal

Brigada Rutiera a Capitalei a dispus restrictionarea traficului rutier, vineri, pe strazile din jurul Arenei Nationale cu ocazia disputarii partidei Romania Polonia, din cadrul preliminariilor Cupei Mondialedin 2018.

Arbitru de top la meciul Romania-Polonia

UEFA trateaza cu mare interes partida Romania-Polonia din preliminariile Cupei Mondiale si trimite la Bucuresti unul dintre cei mai bine cotati arbitri ai momentului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,231 seconds )