Libnet.ro
UNICEF

18:00

Luxoft isi extinde spatiile de birouri din Novo Park dupa plecarea PG

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Luxoft isi extinde spatiile de birouri din Novo Park dupa plecarea PG

Complexul de afaceri Novo Park a inchiriat o suprafata suplimentara de birouri companiei de servicii IT Luxoft, care s-a extins astfel cu un etaj, asta dupa ce grupul Procter Gamble PG) nu a mai extins contractul cu dezvoltatorul imobiliar. continuă pe Wall-Street Ro

Procter Gamble pleaca din Novo Park, iar Luxoft isi extinde spatiile de birouri

Complexul de afaceri Novo Park a inchiriat o suprafata suplimentara de birouri companiei de servicii IT Luxoft, care s-a extins astfel cu un etaj, asta dupa ce grupul Procter Gamble PG) nu a mai extins contractul cu dezvoltatorul imobiliar.

Novo Park inchiriaza noi spatii de birouri catre Luxoft

Complexul de birouri Novo Park, din nordul Capitalei, dezvoltat de compania Genesis Development condusa de omul de afaceri Liviu Tudor), a inchiriat o suprafata suplimentara de birouri companiei de servicii IT Luxoft, care s-a extins astfel cu un etaj, conform unui comunicat remis azi redactiei.

Cladirile de birouri din Bucuresti: cele mai multe inchirieri, in zona de nord

Circa 80% din totalul spatiilor inchiriate in Bucuresti anul trecut sunt reprezentate de cladirile de birouri din centru-nord si nord, unde au fost livrate si cele mai multe proiecte, iar pentru 2015 si 2016 atentia companiilor s-ar putea indrepta si.

Turcoman, DTZ: inchirierile spatiilor de birouri din Bucuresti vor ramane la nivelul de anul trecut

Activitatea totala de inchiriere a spatiilor de birouri din Bucuresti va ramane, in primul trimestru al acestui an, la acelasi nivel din perioada similara din 2014, ne-a declarat, ieri, Eduard Turcoman, Associate Director Office and Industrial al companiei de consultanta imobiliara DTZ Echinox.

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )