Libnet.ro
UNICEF

00:07

O macara a cazut peste doi oameni in portul Braila.

România Liberă România Liberă,
O macara a cazut peste doi oameni in portul Braila.

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. O macara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe loc, iar cea de-a doua a fost transportata in stare grava la spital. Macaraua ar fi cazut peste un barbat care mergea cu bicicleta pe ponton, in zona trecerii cu bacul spre Insula Mare a Brailei. Barbatul a fost prins sub macara, iar utilajul a ramas suspendat peste ponton. La fata locului se . continuă pe România Liberă

O macara a cazut peste un ponton, in Portul Braila: O persoana a murit, iar alta a fost ranita

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, sambata dimineata, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile, in Portul Braila, transmite Mediafax.

O macara a cazut peste doua persoane, la Braila: Una dintre victime a murit pe loc

Un grav accident s-a produs, sambata dimineata, la trecerea cu bacul intre Braila si Insula Mare a Brailei. Omacara senilata de 20 de tone s-a rasturnat peste doua persoane. Una dintre ele a murit pe.

MACARA CAZUTA peste un trecator, la Braila

Un incident oribil a avut loc in Braila, in urma cu putin timp. Conform primelor informatii, o macara de 20 de tone s-a prabusit si a cazut peste un trecator. Potrivit primelor informatii, macaraua ar.

Accident grav in Portul Braila: o persoana a murit si alta a fost ranita dupa ce o macara a cazut peste un ponton

O persoana a murit, iar alta a fost ranita, sambata dimineata, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile, in Portul Braila. Potrivit reprezentantilor Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta ISU) Braila, accidentul a avut loc in jurul orei 09. 00, in Portul Braila, dupa ce o macara a cazut peste pontonul unde ancoreaza bacurile.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )