Libnet.ro
UNICEF

07:45

Madrid Masters: Rafael Nadal si-a aparat titlul, in fata unui Kei Nishikori nevoit sa abandoneze

Hotnews Hotnews,
 Madrid Masters: Rafael Nadal si-a aparat titlul, in fata unui Kei Nishikori nevoit sa abandoneze

Kei Nishikori a avut un inceput fantastic de finala la Masters-ul de la Madrid, niponul castigand primul set cu 6-2 in fata lui Rafael Nadal. In al doilea set, asiaticul a acuzat dureri la spate, iar partida a luat o alta intorsatura. Nadal a revenit, a trimis finala in decisiv, iar pana la urma Kei a ales sa abandoneze. continuă pe Hotnews

Madrid Masters: Rafael Nadal s-a calificat in finala, unde il va intalni pe japonezul Kei Nishikori

Rafael Nadal cap de serie numarul unu) a obtinut, sambata, calificarea in finala Masters-ului de la Madrid, liderul mondial invingandu-l pe Roberto Bautista Agut, scor 6-4, 6-3. In cea de-a doua semifinala, japonezul Kei Nishikori a furnizat surpriza turneului dupa ce l-a invins pe spaniolul David Ferrer.

Rafael Nadal a castigat turneul de la Madrid

Tenismenul spaniol Rafael Nadal, numarul unu mondial, a reusit duminica sa castige turneul ATP de la Madrid, dupa ce in finala adversarul sau, japonezul Kei Nishikori, a fost nevoit sa abandoneze meciul in urma unei accidentari, informeaza AFP.

Tenis: Rafael Nadal s-a calificat in semifinalele turneului de la Madrid

Rafael Nadal, numarul unu mondial, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului de la Madrid, relateaza Agerpres. Spaniolul a reusit calificarea dupa ce l-a invins pe cehul Thomas Berdych, numarul sase.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Madrid Masters: Simona Halep o va intalni in finala pe Maria Sharapova

Simona Halep se va duela in finala Madrid Masters cu Maria Sharapova, jucatoarea din Rusia trecand in semifinale de Agnieszka Radwanska, din Polonia, scor 6-1, 6-4.

Madrid Masters: Simona Halep s-a calificat in semifinale

Jucatoarea de tenis Simona Halep, cap de serie numarul 4 si locul 5 WTA, s-a calificat, vineri, in semifinalele turneului Premier Mandatory de la Madrid, dupa ce a trecut in sferturile de finala, cu scorul de 6-2, 6-2, de sportiva sarba Ana Ivanovici, favorita numarul 11 si locul 12 WTA, transmite Mediafax.

VIDEO Madrid Masters: Simona Halep s-a calificat in sferturi dupa o victorie in 3 seturi in fataSabinei Lisicki

Simona Halep, favorita numarul 4, s-a calificat in sferturile turneului de la Madrid dupa o victorie in 3 seturi, 5-7, 6-3, 6-2, in fata germanceiSabinei Lisicki, locul 16 WTA.

Madrid Masters: Perechea Tecau/Rojer, eliminata in optimi de fratii Bryan

Perechea Horia Tecau/Jean-Julien Rojer Romania/Olanda), a ratat, joi, calificarea in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 835 de euro, informeaza site-ul oficial al competitiei.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )