Libnet.ro
UNICEF

05:15

MAE: Al 6-lea roman decedat dupa cutremurul din Italia

România Liberă România Liberă,
MAE: Al 6-lea roman decedat dupa cutremurul din Italia

Noua cetateni romani au fost raniti in cutremurul din centrul Italiei, iar 18 romani din aceasta regiune sunt dati disparuti, indica bilantul difuzat, joi seara, de Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei. continuă pe România Liberă

Imaginile dezastrului dupa cutremurul din Italia: Un salvator incearca sa linisteasca o femeie prinsa sub daramaturi (VIDEO)

Cutremurul de 6. 2 grade pe scara Richter care a avut loc in Italia a provocat daune uriase. Cel putin 70 de persoane au decedat in urma evenimentului, iar imagini dramatice si socante apar in urma.

Un preot, printre salvatorii care intervin dupa cutremurul din Italia: Padre Fabio spune ca a oferit deja binecuvantare la 7 victime (VIDEO)

Imagini impresionante continua sa fie furnizate de presa locala din Italia. Un preot s-a oferit sa stea printre salvatorii si sa ajute la cautarea supravietuitorilor cutremurului de 6. 2 grade ce a avut loc.

Raed Arafat, despre cutremurul din Italia: Nu avem nicio informatie ca ar fi vreun roman implicat (VIDEO)

Secretarul de Stat in Ministerul de Interne, Raed Arafat, a declarat pentru B1TV ca nu este niciun roman implicat in tragedia din Italia provocata de cutremurul de 6,2 grade Richter care a avut loc mi.

inca trei romani au murit in cutremurul din Italia, ridicand la cinci numarul cetatenilor romani decedati. 18 romani sunt dati disparuti

Noua cetateni romani au fost raniti in cutremurul din centrul Italiei, iar 18 romani din aceasta regiune sunt dati disparuti, indica bilantul difuzat, joi seara, de Ministerul Afacerilor Externe al Romaniei.

MAE confirma: Un roman a murit in cutremurul din Italia. Alti 2 sunt raniti, iar 9 sunt dati disparuti (VIDEO)

Cutremurul de 6. 2 grade pe scara Richter care a avut loc in Italia a provocat daune uriase. Cel putin 70 de persoane au decedat in urma evenimentului. Ministerul Afacerilor Externe a confirmat faptul.

MAE: Un roman a murit in cutremurul din Italia. Alti doi sunt raniti. Noua romani sunt dati disparuti

Niciun cetatean roman nu a solicitat asistenta consulara, pana in prezent, ca urmare a cutremurului de 6,2 grade pe Richter, care a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

Cutremurul din Italia: MAE face verificari pentru a afla daca sunt cetateni romani printre victime

Niciun cetatean roman nu a solicitat asistenta consulara, pana in prezent, ca urmare a cutremurului de 6,2 grade pe Richter, care a avut loc, miercuri dimineata, in Italia, a precizat Ministerul Afacerilor Externe MAE).

MAE: Cinci romani morti in cutremurul din Italia, alti 11 sunt dati disparuti

Ministerul de Externe anunta ca a fost confirmat decesul altor trei romani in urma cutremurului din Italia, astfel ca la acest moment numarul cetatenilor romani care si-au pierdut viata in seism este cinci persoane. De asemenea, alte 11 persoane sunt.

Un al doilea roman a murit in cutremurul din Italia. Doi sunt raniti, alti opt disparuti

Ministerul Afacerilor Externe anunta decesul unui al doilea cetatean roman in urma seismului puternic produs pe teritoriul Italiei. Ministerul Afacerilor Externe anunta cu tristete si.

inca un roman a murit in cutremurul din Italia.

Ministerul Afacerilor Externe anunta cu tristete si profund regret decesul unui al doilea cetatean roman in urma seismului puternic produs pe teritoriul Italiei, a anuntat institutia guvernamentala intr-un comunicat difuzat joi dimineata.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2281 seconds )