Libnet.ro
UNICEF

07:45

MAE avertizeaza: 28 de tari cu transmitere locala a virusului Zika

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
MAE avertizeaza: 28 de tari cu transmitere locala a virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra riscului de infectie cu Zika ZIKV) in 28 de tari si recomanda celor care au calatorit recent in aceste zone si prezinta simptome comparabile cu cele generate de aceasta infectie sa se adreseze medicului, potrivit unui comunicat trimis redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

EXCLUSIV. Un oficial OMS dezvaluie adevaratul pericol din spatele virusului Zika

Organizatia Mondiala a Sanatatii va crea un comitet international de urgenta care sa analizeze amploarea extinderii virusului Zika, dar si legatura dintre acest virus si cazurile de microencefalie si alte malformatii congenitale neurologice aparute la copiii nou-nascuti.

MAE a publicat lista tarilor in care exista riscul de contactare a virusului Zika

Ministerul Afacerilor Externe a publicat lista tarilor in care exista riscul de infectie cu virusul Zika ZIKV) si sfatuieste cetatenii romani care doresc sa calatoreasca in aceste zone sa foloseasca masuri de protectie impotriva intepaturii tantarilor.

Recomandare MAE privind riscul de infectie cu virusul Zika

Ministerul Afacerilor Externe informeaza cetatenii romani asupra riscului de infectie cu Zika ZIKV) in 28 de tari si recomanda celor care au calatorit recent in aceste zone si prezinta simptome comparabile cu cele generate de aceasta infectie sa se adreseze medicului.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2437 seconds )