Libnet.ro
UNICEF

00:07

MAE: Noile conditii impuse romanilor la intrarea in Italia

Antena3 Antena3,
MAE: Noile conditii impuse romanilor la intrarea in Italia

Autoritatiile italiene au revizuit conditiile de intrarea in Republica Italiana a romanilor, in contextul pandemiei provocate de COVID-19. Asadar, o noua serie de exceptii a fost adaugata, fata de cele in vigoare in acest moment, anunta Ministerul Afacerilor Interne MAE). continuă pe Antena3

Italia relaxeaza o parte dintre restrictiile impuse romanilor la intrarea in tara

Ministerul Afacerilor Externe precizeaza ca autoritatile italiene au revizuit conditiile de intrare in Republica Italiana in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19. Astfel, pentru persoanele care se deplaseaza in Republica Italiana din Romania au fost adaugate o serie de exceptii suplimentare fata de cele in vigoare la acest moment. Masurile adoptate sunt aplicabile incepand cu data de 14 octombrie si pana la data de 13 noiembrie.

Italia relaxeaza o parte dintre restrictiile impuse romanilor la intrarea in tara

Ministerul Afacerilor Externe MAE) precizeaza ca autoritatile italiene au revizuit conditiile de intrare in Republica Italiana in contextul evolutiei pandemiei de COVID-19. Astfel, pentru persoanele care se deplaseaza in Republica Italiana din Romania au fost adaugate o serie de exceptii suplimentare fata de cele in vigoare la acest moment. Masurile adoptate sunt aplicabile incepand cu data de 14 octombrie si pana la data de 13 noiembrie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )