Libnet.ro
UNICEF

22:15

MAE a primit o singura solicitare de asistenta pentru un roman care se afla la Manchester in seara exploziei: Persoana este in afara oricarui pericol

România Liberă România Liberă,
MAE a primit o singura solicitare de asistenta pentru un roman care se afla la Manchester in seara exploziei: Persoana este in afara oricarui pericol

Ministerul Afacerilor Externe MAE) a precizat, marti, a fost receptionata o singura solicitare de asistenta din partea unui cetatean roman cu privire la situatia unui membru de familie, aflat in Manchester, la momentul in care o explozie a avut loc pe arena din oras, dupa un concert al artistei americane Ariana Grande, si soldat cu moartea a 22 de persoane si ranirea altor 59. continuă pe România Liberă

Remus Cernea, mesaj pentru cei care sustin definirea familiei drept uniunea dintre un barbat si o femeie: Puteti sa-i spuneti unui copil crescut de o mama singura ca nu face parte dintr-o familie? NU! (VIDEO)

Sambata au loc in Bucuresti atat Marsul Normalitatii, cat si marsul Diverstatii. in acest context, s-au reaprins discutiile in jurul initiativei Coalitiei pentru Familie.

Ancheta pentru mamele care si-au umflat veniturile. ANAF le cere banii inapoi

Ministerul Muncii face ancheta, pentru a le identifica pe mamele care si-au umflat veniturile inainte sa nasca special pentru a incasa indemnizatii uriase pentru cresterea copilului. Se pare ca 50 de.

Lovitura pentru soferii care sufera de aceasta afectiune. Vor primi mai greu permisul de conducere

Persoanele care vor sa obtina permis de conducere sau soferii fata de care exista suspiciuni de sindrom de apnee moderata sau severa in somn trebuie sa se supuna unui examen medical inainte de.

in Italia, vaccinarea copiilor a devenit obligatorie. Amenzi pentru parintii care nu se conformeaza

Copiii din Italia neimunizati nu vor fi primiti in crese sau gradinite, iar parintii care trimit la scoala copiii fara sa-i vaccineze vor fi amendati. Si romanii care traiesc in Italia trebuie sa se conformeze acestei legi.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,236 seconds )