Libnet.ro
UNICEF

06:45

Mafia achizitiilor medicale. Directorii de spitale din Capitala, in atentia DNA

Antena3 Antena3,
Mafia achizitiilor medicale. Directorii de spitale din Capitala, in atentia DNA

Mai multi directori de spitale, dar si afaceristi sunt cercetati de DNA, intr-un dosar privind achizitiile publice din mai multe unitati medicale din Capitala. **** Printre denuntatori este si un apropiat al lui Dorin Co. continuă pe Antena3

Mafia achizitiilor medicale din spitale, sub lupa DNA! Printre denuntatori sunt fosti parteneri de afaceri ai lui Dorin Cocos

Mafia achizitiilor medicale din spitalele din Capitala a ajuns sub lupa DNA! Mai multi directori celebri de spitale, dar si afaceristi, sunt cercetati intr-o ancheta privind achizitiile facute de mai.

EXCLUSIV Mafia achizitiilor medicale din spitalele din Capitala, sub lupa DNA

Mai multi directori celebri de spitale, dar si afaceristi sunt cercetati la DNA intr-o ancheta privind achizitiile facute de mai multe spitale din Capitala. Printre denuntatori sunt fosti parteneri de afaceri ai milionaruluiDorin Cocos, unul dintre principalii beneficiariai contractelor cu unitatile medicale.

REVISTA PRESEI. Mafia achizitiilor medicale din spitalele din Capitala, sub lupa DNA

Ziarele de marti scriu despre mafia achizitiilor medicale din spitalele din Capitala, dar si despre viata de sclav in Romania.

Un barbat si sotia sa acuza politistii de la Sectia 13 din Capitala ca i-au batut pentru ca au stins un incendiu (VIDEO)

Acuzatii socante la adresa unor politisti din Capitala. Un barbat si sotia acestuia sustin ca au fost pur si simplu luati din fata casei dusi la sectie si batuti fara mila de oamenii legii. Totul.

Zi dificila pentru fortele de ordine din Capitala, sute de suporteri englezi sunt asteptati la meciul Stelei cu Manchester City. Cum sunt asteptati fanii in Centrul Vechi (VIDEO)

Zi dificila pentru fortele de ordine din Capitala. Sute de fani ai echipei de fotbal Manchester City sunt asteptati sa ia cu asalt terasele din Centrul Vechi inaintea meciului pe care englezii il vor di.

FOTO: inmormantarea Reginei Ana: Peste o mie de persoane au participat la slujba din Piata Palatului Regal din Capitala

Peste o mie de persoane au participat, sambata, la slujba oficiata pentru Regina Ana a Romaniei in Piata Palatului din Capitala.

Soferul care ar fi provocat accidentul rutier grav din Capitala a decedat. El NU avea permis de conducere. Victimele ucise erau sot si sotie. Ei asteptau un copil

Soferul care ar fi provocat accidentul rutier care a avut loc, duminica seara, pe soseaua Chitila din Bucuresti, a murit, luni dimineata, la Spitalul Universitar. Astfel, numarul persoanelor decedate a ajuns la trei, informeaza Brigada Rutiera din Bucuresti.

Tornada spectaculoasa, surprinsa de la etajul 39 al unei cladiri din capitala Filipinelor (VIDEO)

O tornada a fost filmata in Manila, capitala Filipinelor, care a aparut ca parte a fenomenelor meteorologice extrece care s-au produs in ultimele zile, potrivit dailymail. co. uk. Fenomenul meteorologic.

Soferul care ar fi provocat accidentul rutier grav din Capitala a murit. Cele doua persoane ucise pe trecerea de pietoni erau sot si sotie. Femeia era insarcinata

Soferul care ar fi provocat accidentul rutier care a avut loc, duminica seara, pe soseaua Chitila din Bucuresti, a murit, luni dimineata, la Spitalul Universitar. Astfel, numarul persoanelor decedate a ajuns la trei, informeaza Brigada Rutiera din Bucuresti.

Concertele din Capitala dau peste cap circulatia. Vezi RESTRICTIILE DE TRAFIC pana pe 21 august

Concertele din Bucresti, din aceasta perioada, pana pe 21 august, vor da peste cap traficul. Pe 14 august, pe scena amenajata in Piata Constitutiei, va concerta Rihanna. Pe 15 august va urca pe.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2027 seconds )