Libnet.ro
UNICEF

17:30

Mafia italiana este o uniune mai profitabila decat cea a Europei

Adevărul Adevărul,
Mafia italiana este o uniune mai profitabila decat cea a Europei

Una dintre cele mai renumite grupari mafiote din Italia, Ndrangheta, a inregistrat in 2013 venituri mai mari decat McDonalds si Deutsche Bank impreuna, informeaza un studiu prezentat la Bruxelles de Giovanni Brauzzi, director pentru politici de securitate in cadrul Ministerul italian de Externe. continuă pe Adevărul

Mafia italiana, venituri mai mari, in 2013, decatMcDonalds si Deutsche Bank la un loc

Una dintre cele mai renumite grupari mafiote din Italia, Ndrangheta, a inregistrat in 2013 venituri mai mari decat McDonalds si Deutsche Bank impreuna, informeaza un studiu prezentat la Bruxelles de Giovanni Brauzzi, director pentru politici de securitate in cadrul Ministerul italian de Externe.

Barack Obama, mirat: Colosseumul e mai mare decat unele terenuri de baseball

Presedintele Statelor Unite, Barack Obama, a fost mirat de amploarea Colosseumului, exclamand cu mirare ca este mai mare decat unele terenuri de baseball, in cursul vizitei efectuate joi la Roma. Este mai.

Un loc de veci la Bellu e mai scump decat o garsoniera in centrul Capitalei

Un loc de veci la Bellu e mai scump decat o garsoniera in centrul Bucurestiului, darPrimaria Capitalei le pregateste o surpriza samsarilor. Pana la anul, Municipalitatea va inventaria toate locurile de.

Noua grila a TVR 3, aprobata. Director: Este cel mai romanesc canal de televiziune.

CNA a aprobat, joi, noua grila a TVR 3, care renunta la profilul agrar, conform Mediafax. Coordonatorul cu atributii de director al televiziunii, Razvan Bucuroiu, a anuntat ca isi doreste sa renunte la culoarea verde a postului si sa revina la violetul care a caracterizat acest canal la lansarea lui in 2008. TVR 3 este cel mai romanesc canal de televiziune. Sunt 100% productii romanesti, nu aveam o alta componenta in structura de programe, importuri de programe, a mai spus Razvan .

Barack Obama, la Bruxelles: Lumea este mult mai sigura atunci cand Europa si SUA sunt solidare

Presedintele american Barack Obama a sustinut miercuri o conferinta de presa alaturi de presedintele Consiliului European, Herman van Rompuy, in care a afirmat ca lumea este mult mai sigura atunci cand Europa.

Europa Centrala si de Est are perspective economice mult mai bune decat Occidentul

Europa Centrala si de Est ECE) este regiunea cu cresterea cea mai rapida din Uniunea Europeana UE), ne-a declarat Peter Stracar, directorul general al GE pentru ECE.

Primarul Marius Stan, mai catolic decat Papa: demoleaza terasa unui restaurant la care actionar este chiar sotia lui

Primarul a transmis astazi un comunicat de presa prin care anunta opinia publica despre faptul ca a oferit proprietarilor terasei un deadline de 20 de zile pentru a o desfiinta. Culmea este ca in urma cu ceva timp, Marius Stan a declarat ca terasa nu are niciun fel de problema de legalitate.

VIDEO Mai tare decat Chuck Norris: cel mai interesant barbat din lume

Sofisticat, bogat, cu o personalitate fascinanta, un gentleman desavarsit despre al carui sange se spune ca are mirosul celei mai barbatesti ape de colonie. Bineinteles, curajul dus la extrem nu putea sa lipseasca din aceasta insiruire, totul culminand cu atractia pe care o exercita asupra sexului frumos. Faceti cunostinta cu cel cunoscut drept cel mai interesant barbat din lume!.

Scutaru: Am stat la ghiseu mai mult decat ministrul Cotovelea ca sa platesc impozitul pe chirie.

Liderul deputatilor PNL, George Scutaru, a declarat, miercuri, ca a petrecut mai mult timp la ghiseu decat ministrul Razvan Cotovelea pentru a-si plati impozitele, aproximativ o ora, in timp ce un alt deputat PNL a precizat ca la Oradea a achitat taxele de acasa, din fotoliu, informeaza Mediafax. Deputatii PNL, prezenti la o conferinta de presa, au fost intrebati cat au petrecut la ghiseu pentru a-si achita impozitele la stat, dupa ce ministrul Razvan Cotovelea a sustinut ca a stat circa 45 de .

Zoltan Brassai, seful Ford Romania: Transportul pe Dunare este cel mai avantajos. Se reduce costul cu cateva sute de euro pe fiecare masina

Modalitatea cea mai avantajoasa de a transporta masinile din Craiova catre Europa ramane calea fluviala, pe Dunare, dar pentru acest lucru ar trebui ca drumul pana la Calafat sa permita acest trafic, a spus intr-un interviu pentru Gazeta de Sud, directorul general al Ford Romania, Zoltan Brassai. Intrebat ce model nou din gama Ford s-ar potrivi pentru fabrica din Craiova, el a dat exemplul SUV-ului EcoSport, care se produce in prezent in India si se vinde pe piata europeana. Ford nu a luat insa nicio decizie in acest sens.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )