Libnet.ro
UNICEF

23:00

Magazinul Titan din Bucuresti se redeschide in luna decembrie

Hotnews Hotnews,
Magazinul Titan din Bucuresti se redeschide in luna decembrie

Magazinul Titan din Capitala se redeschide in decembrie, dupa sase luni de consolidare si modernizare. Noul centru comercial, care se adreseaza locuitorilor sectorului 3 si in special cartierului Titan, are 15. 000 de metri patrati si in luna decembrie se vor deschide parterul si primele doua etaje, urmand ca pana in primavara anului viitor sa fie disponibile publicului inca trei etaje. continuă pe Hotnews

Enel intrerupe marti alimentarea cu energie electrica pe mai multe strazi din Bucuresti, ...

Enel Distributie Muntenia va intrerupe, marti, alimentarea cu energie electrica in mai multe zone din Capitala, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu, se arata intr-un comunicat al companiei, potrivit Agerpres. In municipiul Bucuresti, intre orele 09:00 - 11:00 si 13:00 - 15:00, se va interveni in urmatoarele zone: strazile Stefan Pascale, Logofat Carstea, Dumitru Tane, Nicolae Paraschiv, Petre Ispir, Gimalau, Ion Marin, Lopetii, Brana, Olanelor, Nicolae Parau, Gheorghe Zamfir, Folclorului, .

Regele Mihai - Doctor Honoris Causa al Academiei de Studii Economice din Bucuresti

Academia de Studii Economice din Bucuresti i-a conferit marti regelui Mihai titlul de Doctor Honoris Causa, relateaza Agerpres. Distinctia i-a fost inmanata principesei Margareta, care l-a reprezentat la ceremonie pe fostul suveran.

Complexul de birouri din Bucuresti al grupului Atenor, finantat printr-o emisiune de obligatiuni

Grupul belgian Atenor va finaliza in noiembrie 2013 constructia primei faze a complexului de birouri Hermes Business Campus din Pipera, a carei dezvoltare va fi finantata din fondurile obtinute printr-o emisiune de obligatiuni in valoare de 60 milioane de euro.

Titus Corlatean: MAE analizeaza posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus implicat in accidentul din Bucuresti

Ministrul de Externe, Titus Corlatean, a declarat ca a fost luata in calcul posibilitatea de a solicita ridicarea imunitatii diplomatului rus care a accidentat o tanara in Bucuresti. in acest sens,.

Mircea Geoana: Rusia ar trebui sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului din Bucuresti

Presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat, Mircea Geoana, a declarat, marti, ca recomanda Rusiei sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului comis de un angajat al.

Mircea Geoana, la RFI: Rusia ar trebui sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului din Bucuresti

Presedintele Comisiei de Politica Externa din Senat, Mircea Geoana, spune, la RFI, ca recomanda Moscovei sa renunte partial la imunitatea diplomatica in cazul accidentului comis de un angajat al ambasadei Rusiei la Bucuresti. O tanara de 19 ani a fost lovita de o masina pe o trecere de pietoni din Sectorul 3 al Capitalei. Victima este in coma la Spitalul Bagdasar-Arseni.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2305 seconds )