Libnet.ro
UNICEF

14:45

Magia Sarbatorilor de iarna in cel mai frumos judet. Colind cu Vasalca, Irozii sau Steaua FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Magia Sarbatorilor de iarna in cel mai frumos judet. Colind cu Vasalca, Irozii sau Steaua FOTO VIDEO

In toata tara, si dincolo de ea, acolo unde traiesc romani, datinile, traditiile si obiceiurile din ciclul Anului Nou se intregreaza intr-un mod atractiv in cultura europeana. continuă pe Adevărul

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad? Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad de Craciun? Alegeti cel mai falnic dintre brazii de Craciun. Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!.

EXCLUSIV Ce face Alexandra Ungureanu cu marele premiu de la Bravo, ai stil! Cel mai frumos gest posibil

A fost desemnata cea mai stilata vedeta din Romania! Solista Alexandra Ungureanu a reusit sa puna mana pe premiul de 100. 000 de lei, la Gala Bravo, ai stil! Celebrities, difuzata de Kanal D. Competitia a fost acerba, batalia dandu-se in marea finala intre Alexandra si Theo Rose, ambele cantarete fiind extrem de populare in randul .

Stefan Banica Jr., cel mai frumos sfat pentru toti parintii, de Craciun: Asa trebuie sa creasca copiii

Va fi o noapte grea pentru copii, caci urmeaza panda langa brad si marile emotii, inainte de a descoperi cadourile si poate chiar si pe Mos. Cei pe care nu i-a furat somnul se pot lauda ca l-au prins pe batranul costumat in rosu. Printre ei se numara si Stefan Banica Junior, care a povestit .

EXCLUSIV Craciunul alaturi de Inna. Cum aratau Sarbatorile de iarna pentru artista atunci cand era mica: Probabil bicicleta a fost cel mai frumos cadou primit

Craciunul ne bate la usa iar Revelionul se apropie cu pasi extrem de repezi de fiecare dintre noi. Sarbatorile de iarna sunt una dintre cele mai frumoase perioade din an, dar si un prilej extrem de bun pentru.

FOTO Cel mai frumos brad de Craciun. Vedetele se intrec in decoratiuni de vis in Ajunul Craciunului

2020 e un an ca niciunul de pana acum, insa pandemia prin care trecem cu totii nu ne impiedica sa asteptam cu bucurie in suflete si mare nerabdare Craciunul. Iar vedetele de la noi nu fac exceptie.

Ce se intampla daca te gandesti ca mancarea te ingrasa. Mihaela Bilic, cel mai bizar sfat inainte de masa

Romanii platesc din ce in ce mai mult pe alimente, dar nu pe cele sanatoase. Si daca aici avem probleme, urmatoriul scenariu va fi invaluit in ceata: ratiunea poate influenta si perverti orice realitate in functie de starea noastra de spirit, spune nutritionistul Mihaela Bilic. Sfatul nutritionistului Mihaela Bilic. Ce se intampla daca te gandesti .

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

Cel mai batran om din lume condamnat la moarte va avea parte de un nou proces, la 50 de ani de la verdictul initial

Cea mai inalta instanta din Japonia a mentinut o decizie ce ii permite lui Iwao Hakamada, cel mai batran om condamnat la moarte din lume, dreptul la un nou proces.

Mihai Bendeac, in lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor sai pentru cel mai urat gest din cariera sa

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat in numeroase situatii controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut si pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar si la adresa diverselor situatii prin care a trecut. Mihai Bendeac, in lacrimi Chiar si asa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ce priveste lansarea .

2020, anul in care Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei si cotatia cea mai ridicata la bursa

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea sa va depasi cat de curand pragul de 200 miliarde de dolari. Potrivit analistilor financiari, Jeff Bezos detine 10,6% din actiunile companiei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )