Libnet.ro
UNICEF

01:05

2020, anul in care Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei si cotatia cea mai ridicata la bursa

B1 B1,
2020, anul in care Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei si cotatia cea mai ridicata la bursa

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea sa va depasi cat de curand pragul de 200 miliarde de dolari. Potrivit analistilor financiari, Jeff Bezos detine 10,6% din actiunile companiei. continuă pe B1

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

Acord in Congresul SUA pentru al doilea cel mai mare pachet de asistenta economica din istoria tarii

Liderii din congresul american au ajuns duminica la un acord asupra pachetului de asistenta in valoare de 900 de miliarde de dolari ce va ajuta economia, dar si cetateni, in contextul agravarii pandemiei, votul urmand sa fie dat cel mai probabil azi.

Marea Britanie a raportat duminica 35.928 de cazuri de coronavirus, cel mai mare numar zilnic de la inceputul pandemiei

Numarul cazurilor de Covid-19 din Marea Britanie a crescut cu 35. 928, duminica, cel mai mare numar zilnic atins de la inceputul pandemiei, potrivit datelor oficiale, transmite Reuters.

Marcel Ciolacu: PSD le-a reamintit celor trei partide de dreapta ca il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

PSD a votat impotriva Guvernului Citu, a subliniat Marcel Ciolacu, presedintele formatiunii social-democrate, care sustine ca Romania nu mai poate suporta o noua guvernare de tip CDR. Marcel Ciolacu:.

Science News: China promite ca va deschide cel mai mare radiotelescop de pe planeta pentru restul lumii

Aflat la Pingtang, in provincia Guizhou din sud-vestul Chinei, telescopul cu apertura sferica FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Telescope) a devenit cel mai mare din lume dupa ce a fost finalizat in 2016, depasind Observatorul Arecibo care a detinut aceasta pozitie timp de 53 de ani.

Marcel Ciolacu crede ca a fost pus la conducerea guvernului cel mai mare gropar al Romaniei

Ciolacu sustine ca PSD a votat impotriva Guvernului pentru ca nu doreste austeritate, saracie si privatizari cu dedicatie.

EXCLUSIV Lidia Buble i-a adus cea mai mare rusine publica tatalui ei. E clar, e cale lunga pana la cainta

Solista Lidia Buble 27 de ani) are un trup de invidiat si este o seducatoare de prima mana. insa decizia de a posta, recent, pe retelele sociale o serie de fotografii incendiare in care isi expune trupul de fotomodel, desi a fost salutata de miile de fani, a fost primita cu reticenta de familia ei .

Mihai Bendeac, in lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor sai pentru cel mai urat gest din cariera sa

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat in numeroase situatii controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut si pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar si la adresa diverselor situatii prin care a trecut. Mihai Bendeac, in lacrimi Chiar si asa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ce priveste lansarea .

Raed Arafat: Vaccinul e pregatit sa acopere noua mutatie. Tulpina are o contagiozitate cu 70% mai mare si ar putea duce la cresterea numarului de cazuri intr-un timp mai scurt inca nu avem dovezi ca se raspandeste in Romania (VIDEO)

Secretarul de stat Raed Arafat, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, a explicat ca noua tulpina de coronavirus are o contagiozitate cu 70% mai mare comparativ cu cea de pana acum,.

GRAFIC Doar in Ilfov rata de infectare este mai mare de 6 in Bucuresti, 5,59 Situatia in fiecare judet

Judetul Ilfov este singurul in care rata de infectare cu noul coronavirus este mai mare de 6, potrivit datelor publicate de Grupul de Comunicare Strategica aceasta fiind marti de 6,38. in top urmeaza Bucurestiul cu 5,59.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2217 seconds )