Libnet.ro
UNICEF

18:31

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad? Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!

Antena3 Antena3,
Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad? Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad de Craciun? Alegeti cel mai falnic dintre brazii de Craciun. Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!. continuă pe Antena3

Cat de bogat este Florin Citu. Ce avere are dupa mai multe donatii uriase

Actualul Ministru al Finantelor, Florin Citu, la a doua nominalizare, are toate sansele sa devina premier. Este o fire retrasa, si nu se stiu multe despre el. Asta pana la momentul intrarii in Guvernul Orban. Conform declaratiei sale de avere, ar fi dobandit multe lucruri prin donatii venite din partea parintilor acestuia. Florin Citu, viitorul .

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

Cel mai batran om din lume condamnat la moarte va avea parte de un nou proces, la 50 de ani de la verdictul initial

Cea mai inalta instanta din Japonia a mentinut o decizie ce ii permite lui Iwao Hakamada, cel mai batran om condamnat la moarte din lume, dreptul la un nou proces.

Mihai Bendeac, in lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor sai pentru cel mai urat gest din cariera sa

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat in numeroase situatii controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut si pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar si la adresa diverselor situatii prin care a trecut. Mihai Bendeac, in lacrimi Chiar si asa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ce priveste lansarea .

2020, anul in care Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei si cotatia cea mai ridicata la bursa

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea sa va depasi cat de curand pragul de 200 miliarde de dolari. Potrivit analistilor financiari, Jeff Bezos detine 10,6% din actiunile companiei.

Ludovic Orban: Cel mai probabil in cursul lunii ianuarie, Guvernul va finaliza proiectele de lege si le va transmite spre dezbatere Parlamentului

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat, miercuri, ca in luna ianuarie, cel mai probabil, Guvernul va finaliza proiectul de buget si il va transmite la Parlament. inainte de aprobarea legii bugetului de stat si.

ORBAN: Cel mai probabil in ianuarie Guvernul va finaliza proiectul de buget si il va transmite la Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat, astazi, ca in luna ianuarie, cel mai probabil, Guvernul va finaliza proiectul de buget si il va transmite la Parlament, conform Agerpres.

Ludovic Orban: Procedurile de investire a Guvernului se vor desfasura cel mai probabil in cursul zilei de miercuri (VIDEO)

Ludovic Orban, presedintele Camerei Deputatilor, a anuntat ca procedurile de investire a noului Guvern se vor derula cel mai probabil in cursul zilei de miercuri. Ludovic Orban, despre procedurile de.

VLAD VOICULESCU: Din pozitia de ministru al Sanatatii pot sa servesc cel mai bine interesul romanilor

Vlad Voiculescu a transmis printr-un mesaj pe facebook ca a acceptat desemnarea sa de catre USR PLUS pentru pozitia de ministru al Sanatatii cu convingerea ca din aceasta functie poate servi cel mai bine interesul romanilor in acest moment critic.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2136 seconds )