Libnet.ro
UNICEF

12:31

Cel mai batran om din lume condamnat la moarte va avea parte de un nou proces, la 50 de ani de la verdictul initial

Adevărul Adevărul,
Cel mai batran om din lume condamnat la moarte va avea parte de un nou proces, la 50 de ani de la verdictul initial

Cea mai inalta instanta din Japonia a mentinut o decizie ce ii permite lui Iwao Hakamada, cel mai batran om condamnat la moarte din lume, dreptul la un nou proces. continuă pe Adevărul

Cea mai batrana persoana din lume condamnata la moarte va avea parte de un nou proces la peste 50 de ani de la condamnarea sa

Cea mai inalta instanta a Japoniei a mentinut o hotarare care ii acorda dreptul unui nou proces unui barbat considerat a fi cea mai batrana persoana condamnata la moarte din lume, relateaza AFP si France24.

Cum a murit Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist. Asa l-a gasit fratele sau

Alexandru Socol, cel mai activ protestatar Rezist, a murit. Vestea ca fondatorul ONG-ului Coruptia ucide a socat pe toata lume. Familia e in stare de soc. Alexandru Socol a murit. Cum si-ar fi gasit sfarsitul cel mai activ protestatar Rezist Unul din ce mai activi protestatari REZIST din Piata Victoriei a fost gasit fara suflare.

2020, anul in care Amazon inregistreaza cel mai mare profit din istoria companiei si cotatia cea mai ridicata la bursa

Jeff Bezos, CEO-ul Amazon, este cel mai bogat om din lume. Averea sa va depasi cat de curand pragul de 200 miliarde de dolari. Potrivit analistilor financiari, Jeff Bezos detine 10,6% din actiunile companiei.

Science News: China promite ca va deschide cel mai mare radiotelescop de pe planeta pentru restul lumii

Aflat la Pingtang, in provincia Guizhou din sud-vestul Chinei, telescopul cu apertura sferica FAST Five-hundred-meter Aperture Spherical Telescope) a devenit cel mai mare din lume dupa ce a fost finalizat in 2016, depasind Observatorul Arecibo care a detinut aceasta pozitie timp de 53 de ani.

Top 10 cele mai bine platite meserii din lume

Alegerea unei cariere profesionale este o decizie complexa, la baza careia sta, de cele mai multe ori, beneficiul financiar. Unele dintre cele mai bine platite slujbe din lume sunt in domeniul tehnologiei, sanatatii si al afacerilor.

MARCEL CIOLACU: Cele trei partide de dreapta il pun la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei

Presedintele PSD, Marcel Ciolacu, sustine ca cele trei partide de dreapta din coalitia de guvernare l-au pus la conducerea Guvernului pe cel mai mare gropar al Romaniei.

Mihai Bendeac, in lacrimi. Le-a cerut scuze fanilor sai pentru cel mai urat gest din cariera sa

De-a lungul timpului, Mihai Bendeac a fost implicat in numeroase situatii controversate. Juratul de la iUmor este cunoscut si pentru ironiile pe care adesea le-a adresat femeilor, dar si la adresa diverselor situatii prin care a trecut. Mihai Bendeac, in lacrimi Chiar si asa, Mihai Bendeac a transmis un mesaj emotionant in ce priveste lansarea .

Ludovic Orban: Cel mai probabil in cursul lunii ianuarie, Guvernul va finaliza proiectele de lege si le va transmite spre dezbatere Parlamentului

Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat, miercuri, ca in luna ianuarie, cel mai probabil, Guvernul va finaliza proiectul de buget si il va transmite la Parlament. inainte de aprobarea legii bugetului de stat si.

ORBAN: Cel mai probabil in ianuarie Guvernul va finaliza proiectul de buget si il va transmite la Parlament

Presedintele Camerei Deputatilor, Ludovic Orban, liderul PNL, a declarat, astazi, ca in luna ianuarie, cel mai probabil, Guvernul va finaliza proiectul de buget si il va transmite la Parlament, conform Agerpres.

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad? Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!

Ce prezentator Antena 3 are cel mai frumos brad de Craciun? Alegeti cel mai falnic dintre brazii de Craciun. Votati si incoronati regele sau regina sarbatorilor!.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2332 seconds )