Libnet.ro
UNICEF

20:30

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Posesorii numarului de destin 9 sunt caracterizati prin ingeniozitate

Antena3 Antena3,
Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Posesorii numarului de destin 9 sunt caracterizati prin ingeniozitate

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cei care au numarul de destin 9. Acesta se afla adunand cifrele datei de nastere, pana la obtinerea unui numar dintr-o singura. continuă pe Antena3

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Posesorii numarului de destin 8 sunt caracterizati prin forta

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cei care au numarul de destin 8. Acesta se afla adunand cifrele datei de nastere, pana la obtinerea unui numar dintr-o singura.

Magia Zilei, cu Mihai Voropchievici. Posesorii numarului de destin 7, o povara greu de purtat

Numerologul Mihai Voropchievici a vorbit la Magia Zilei despre cei care au numarul de destin 7. Acesta se afla adunand cifrele datei de nastere, pana la obtinerea unui numar dintr-o singura.

Mihai Voropchievici, Magia Zilei. Nativii cu namarul de destin 6. Armonicii

Mihai Voropchievici a vorbit in rubrica Magia Zilei, despre nativii cu numarul de destin 6. Acest numar se afla adunand ziua, luna si anul nasterii, pana se obtine o singura cifra. De.

Mihai Voropchievici: Unii oameni nu stiu ca poseda energii negative. Care este cea mai banala dintre acestea, dar care poate face mult rau

Mihai Voropchievici afirma ca exista persoane care nu stiu foloseasca energiile negative pe care le poseda. Cateodata poti sa faci o problema unei alte persoane. Cea mai groaznica dintre ele este deochiul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )