Libnet.ro
UNICEF

13:30

Magnat grec din domeniul media, inculpat intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara

B1 B1,
Magnat grec din domeniul media, inculpat intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara

Dimitris Kontominas, un magnat grec din domeniul media, proprietarul unui post de televiziune, a fost inculpat miercuri intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara in cadrul Bancii postale elene TT), fiind. continuă pe B1

Un magnat grec in domeniul media, inculpat intr-o ancheta de frauda bancara

Un magnat grec din domeniul media a fost inculpat, astazi, intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara in cadrul Bancii postale elene TT), conform unor surse judiciare citate de AFP.

Magnat grec in domeniul media, inculpat pentru spalare de bani.

Un magnat grec din domeniul media, proprietarul unui post de televiziune, a fost inculpat miercuri intr-o ancheta privind o vasta frauda bancara in cadrul Bancii postale elene TT),conform AFP, relateaza Mediafax. El este cercetat in libertate dupa plata unei cautiuni de cinci milioane de euro, anunta surse judiciare. Dimitris Kontominas, proprietarul postului tv Alpha si al filialei locale a Interamerican, a fost inculpat pentru escrocherie si spalare de bani. Kontominas fusese plasat .

[P] Accesibilitate, rapiditate, cresterea competitivitatii. Manageri din domeniul fabricarii maselor plastice vorbesc despre beneficiile accesarii finantarilor RoSEFF si EEFF

In cazul a 10 companii romanesti din sectorul fabricarii produselor de cauciuc si mase plastice, finantarile RoSEFF si EEFF au reprezentat o oportunitate pentru cresterea competitivitatii si modernizarea liniilor de productie. Implementarea investitiilor a condus la scaderea costurilor cu energia si a facilitat accesul pe noi piete de desfacere. Ce parere au managerii romani din industria fabricarii maselor plastice despre contractarea finantarilor RoSEFF si EEFF si cum le-au ajutat acestea sa ramana pe piata in conditiile crizei economice?.

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2193 seconds )