Libnet.ro
UNICEF

21:15

Magnus Carlsen ramane campion mondial la sah

Online Sport Online Sport,
Magnus Carlsen ramane campion mondial la sah

Norvegianul Magnus Carlsen foto stanga) a obtinut, miercuri, titlul mondial la sah in fata lui Fabiano Caruna. continuă pe Online Sport

VIDEO Magnus Carlson, un nou pas spre legenda, dupa ce l-a nvins cu 3-0 pe Fabiano Caruana, n tie-break / Norvegianul, campion mondial la sah pentru a patra oara consecutiv

Norvegianul Magnus Carlsen sau americanul Fabiano Caruana? Lumea sahului va afla miercuri cine va fi campion mondial, la capatul unui tie-break, dupa ce cei doi mari maestri nu au reusit sa se departajeze la capatul a 12 partide, scrie AFP. 20:23 Magnus Carlson a castigat si jocul 3 si ramane campion mondial19:15 Carlson a castigat si al doilea joc si mai are nevoie doar de o remiza, cu albele, pentru a ramane campion mondial. 18:13 Magnus Carlsen, cu albele, a castigat primul meci.

UPDATE // Magnus Carlson scrie ISTORIE! Norvegianul l-a invins pe Fabiano Caruana, in tie-break, si obtine al patrulea titlu consecutiv de campion mondial la sah (VIDEO)

UPDATE 23:00 Norvegianul Magnus Carlsen a castigat miercuri la Londra al patrulea titlu mondial, dupa ce l-a invins lejer in tie-break pe americanul Fabiano Caruana, cu scorul de 3-0. Victoria i-a permis.

LIVEVIDEO Campionatul mondial de sah: Magnus Carlson sau Fabiano Caruana? Numele campionului va fi aflat miercuri / Carlsen cstiga si al doilea joc, 2-0

Norvegianul Magnus Carlsen sau americanul Fabiano Caruana? Lumea sahului va afla miercuri cine va fi campion mondial, la capatul unui tie-break, dupa ce cei doi mari maestri nu au reusit sa se departajeze la capatul a 12 partide, scrie AFP. 19:15 Carlson a castigat si al doilea joc si mai are nevoie doar de o remiza, cu albele, pentru a ramane campion mondial. 18:13 Magnus Carlsen, cu albele, a castigat primul meci.

LIVEVIDEO Campionatul mondial de sah: Magnus Carlson sau Fabiano Caruana? Numele campionului va fi aflat miercuri / Carlsen cstiga primul joc, 1-0

Norvegianul Magnus Carlsen sau americanul Fabiano Caruana? Lumea sahului va afla miercuri cine va fi campion mondial, la capatul unui tie-break, dupa ce cei doi mari maestri nu au reusit sa se departajeze la capatul a 12 partide, scrie AFP. 18:13 Magnus Carlsen, cu albele, a castigat primul meci.

LIVEVIDEO Campionatul mondial de sah: Magnus Carlson sau Fabiano Caruana? Numele campionului va fi aflat miercuri

Norvegianul Magnus Carlsen sau americanul Fabiano Caruana? Lumea sahului va afla miercuri cine va fi campion mondial, la capatul unui tie-break, dupa ce cei doi mari maestri nu au reusit sa se departajeze la capatul a 12 partide, scrie AFP.

Titlul mondial la sah se va decide la tie-break dupa o serie fara precedent de 12 remize / Kasparov caracterizeaza socanta propunerea de remiza formulata de Carlsen

Norvegianul Magnus Carlsen si americanul Fabiano Caruana vor juca titlul mondial de sah la tie-break, miercuri, dupa ce nu au reusit sa se departajeze la capatul unei serii fara precedent de 12 remize consecutive, care s-a incheiat luni, scrie AFP.

Finala Campionatului Mondial de Sah: Formatul dupa care vor juca Magnus Carlsen si Fabiano Caruana

12 meciuri, 12 remize in finala Campionatului Mondial de Sah 2018 dintreMagnus Carlsen si Fabiano Caruana. Meciurile normale s-au epuizat, iar acum se intra in faza partidelor rapide.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2072 seconds )