Libnet.ro
UNICEF

15:30

Mai multe asociatii cer alocarea a 4 miliarde euro pentru eficienta energetica, in Planul National de Redresare si Rezilienta

Hotnews Hotnews,
 Mai multe asociatii cer alocarea a 4 miliarde euro pentru eficienta energetica, in Planul National de Redresare si Rezilienta

Unsprezece asociatii profesionale si patronale din domeniul eficientei energetice a cladirilor solicita majoritatii guvernamentale care se creeaza in aceste zile rediscutarea Planului National de Redresare si Rezilienta. Mai exact, cer alocarea prin Planul National de Redresare si Rezilienta PNRR) a 4 miliarde de euro pentru eficienta energetica a cladirilor. Asociatiile spun ca suma este echivalenta cu proportia de emisii de gaze cu efect de sera ce revine sectorului cladirilor. continuă pe Hotnews

5,1 miliarde euro pentru noul program de sanatate al Uniunii Europene

Cel putin 20% din suma totala va fi alocata prevenirii bolilor si promovarii sanatatii. O atentie de.

Un tanar de 24 de ani a fost retinut dupa ce a cumparat mai multe bunuri cu bancnote false de 50 de euro

Autoritatileau retinut un tanar de 24 de ani dupa ce a folosit bancnote false pentru aachizitiona mai multe bunuri. Politistii Serviciului de Combatere a Criminalitatii Organizate Satu Mare.

Serviciile Google, indisponibile in mai multe zone ale lumii. Probleme si pentru Google Classroom, care afecteaza scoala online

Gmail si YouTube, principalele servicii ale Alphabet, care detine Google, sunt indisponibile luni in mai multe parti din lume.

UE a decis alocarea a aproape 8 miliarde de euro pentru Fondul European de Aparare

Potrivit unei intelegeri intre Parlamentul European si Consiliul Uniunii Europene, 7,953 de miliarde de euro vor fi alocate pentru viitorul Fond European de Aparare, proiect ce va finanta viitoarele programe de.

Corina Cretu: UE deblocheaza 48 de miliarde de euro pentru combaterea pandemiei

Europarlamentarul Corina Cretu a anuntat miercuri ca Parlamentul European a deblocat aproape 48 de miliarde de euro, prin initiativa React-EU, in scopul combaterii pandemiei in domenii precum sanatate, cultura sau turism.

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 9,2 miliarde euro, in primele 10 luni

Datoria externa a Romaniei a crescut cu 9,208 miliarde euro in perioada ianuarie octombrie 2020, arata datele publicate marti de Banca Nationala a Romaniei BNR).

Regiunile UE primesc inca 47,5 miliarde EUR pentru a combate efectele pandemiei

Parlamentul a aprobat REACT-EU, un pachet de 47,5 miliarde EUR pentru a atenua efectele imediate ale crizei provocate de pandemia de COVID-19 in regiunile Uniunii. Initiativa a fost adoptata cu 654 de voturi pentru, 23 impotriva si 17 abtineri, potrivit unui comunicat al Parlamentului European.

Prapad intr-o parcare din Constanta. Un sofer beat a avariat mai multe masini, iar apoi a fugit de la locul faptei

Alcoolul la volan omoara vieti, iar in cel mai fericit caz, distruge masini. Acesta este cazcul unui barbat din Constanta care a produs un accident miercuri seara. Evenimentul nefericit s-a produs pe marginea strazii Soveja, acolo unde mai multe masini erau parcate regulamentar. Ce au descoperit politistii Seara neagra pentru proprietarii a sapte autoturisme care .

SUA: Mai multe companii de tehnologie au format o coalitie pentru sustinerea legii Section 230

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului.

Mai multe companii de tehnologie, coalitie pentru sustinerea beneficiilor unei legi americane care protejeaza companiile din sectorul internetului

Mai multe companii de tehnologie, intre care Snap, Pinterest, Dropbox si eBay, au anuntat, marti, formarea unei coalitii care va sustine beneficiile legii americane Section 230, care protejeaza de mai multe decenii companiile din sectorul internetului, transmite Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )