Libnet.ro
UNICEF

23:15

Mai multe expozitii BD vor avea loc pe parcursul unui an, la libraria Carturesti Fandom din Bucuresti

Adevărul Adevărul,
Mai multe expozitii BD vor avea loc pe parcursul unui an, la libraria Carturesti Fandom din Bucuresti

Ilustratorul Alexandru Ciubotariu a declarat luni ca mai multe expozitii de banda desenata, din care face parte si Subteran, vor avea loc pe parcursul unui an, la libraria Carturesti Fandom din Bucuresti. continuă pe Adevărul

Viata moderna, un mare dusman al ochilor. Medic: Tot mai multe persoane isi achizitioneaza ochelarii din magazine neautorizate

Viata moderna este un mare dusman al ochilor. Medicii spun ca, din pacate, tot mai multe persoane isi achizitioneaza ochelarii pentru corectarea viciilor de refractie din magazine neautorizate.

Presedintele Colegiul Medicilor: Criza garzilor continua. Cele mai multe spitale nu au semnat contractele, managerii sunt depasiti

Criza garzilor din spitale continua, cele mai multe spitale nereusind sa incheie contractele de munca cu timp partial. Situatia ii ingrijoreaza pe oficialii Colegiului Medicilor din Romania CMR), care cer Ministerului Sanatatii sa stabileasca un sistem de plata al garzilor corect. Mai mult, CMR solicita Avocatului Poporului sa ia atitudine si sa intervina in acest caz.

Cod galben de ploi si vijelii in Bucuresti si in mai multe judete din tara

Meteorologii au emis o serie de avertizari Cod galben de ploi si vijelii, valabile pentru mai multe judete din tara, inclusiv pentru municipiul Bucuresti.

Angajari prin reteaua EURES in 16 state. in Spania, cele mai multe locuri libere

Peste 1. 400 de locuri de munca sunt puse la dispozitia somerilor romani care doresc sa lucreze in strainatate. Angajatorii din Spatiul Economic European ofera, prin intermediul retelei EURES Romania, 1. 455 locuri de munca vacante, cele mai multe in Spania, pentru muncitorii necalificati in agricultura.

MTV Video Music Awards 2016: Lista castigatorilor. Beyonce a dominat gala, castigand cele mai multe premii

Beyonce a dominat gala MTV Video Music Awards VMA) 2016, duminica seara, la New York, unde artista americana a castigat opt premii, inclusiv trofeul suprem - videoclipul anului -, si a sustinut un recital de 15 minute, ce a inclus piese de pe cel mai recent album al ei, Lemonade, potrivit Reuters.

Tot mai multe bariere impotriva imigrantilor. Ungaria ridica inca un gard la granita cu Serbia, in timp ce Norvegia se blindeaza la granita cu Rusia

Ungaria intentioneaza sa mai construiasca un gard - al doilea - la frontiera sa cu Serbia, in scopul de a impiedica intrarea imigrantilor, a anuntat vineri premierul Viktor Orban pentru postul public de radio. O masura similara este luata in calcul de Norvegia la granita sa cu Rusia, transmite Reuters.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )