Libnet.ro
UNICEF

06:30

Mai multe familii din Fieni, Dambovita, locuiesc intr-un bloc grav afectat de o explozie

Antena3 Antena3,
Mai multe familii din Fieni, Dambovita, locuiesc intr-un bloc grav afectat de o explozie

Zeci de familii locuiesc intr-un bloc care se poate prabusi oricand. Este vorba de blocul din orasul Fieni devastat anul trecut de o explozie. Oamenii s-au intors in apartamentele lor si locuiesc acolo, desi. continuă pe Antena3

FOTO Fieni: Mai multe familii au decis sa locuiasca intr-un bloc grav afectat de o explozie, desi constructia se poate prabusi oricand

Desi au vazut si au simtit pe pielea lor efectele devastatoarei explozii, care le-a zgaltait din temelii blocul in urma cu un an, mai multe familii din Fieni au decis sa se intoarca in apartamentele pe care le-au parasit imediat dupa deflagratie. Atunci, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite.

FOTO Fieni: Mai multe familii locuiesc intr-un bloc grav afectat de o explozie, desi constructia se poate prabusi oricand

Desi au vazut si au simtit pe pielea lor efectele devastatoarei explozii, care le-a zgaltait din temelii blocul in urma cu un an, mai multe familii din Fieni au decis sa se intoarca in apartamentele pe care le-au parasit imediat dupa deflagratie. Atunci, doua persoane si-au pierdut viata, iar alte doua au fost ranite.

Mai multe persoane din Bucuresti, retinute pentru lupte de strada

Politistii bucuresteni au descins, joi, la 11 adrese in cadrul unei actiuni pentru destructurarea a doua grupari rivale, care s-ar fi implicat in mai multe lupte de strada. in urma acestei actiuni au fost retinute 14 persoane.

Cod GALBEN de vant puternic in mai multe zone din tara

Meteorologii au emis atentionare cod galben de vant puternic pentru judetul Dolj si zona Dobreogei, Specialistii spun ca rafalele pot ajunge si depasi 65 km/h.

VIDEO Teodor Melescanu despre scandalul Ponta - ofiter acoperit SIE: Basescu a facut mai multe cereri in scris catre SIE pentru a afla daca in guvern sunt agenti / Eu nu as lasa sa planeze asupra mea suspiciunea ca sunt ofiter acoperit

Candidatul independent la presedintie, Teodor Melescanu, a declarat intr-un interviu pentru HotNews. ro ca presedintele Traian Basescu a trimis catre SIE mai multe adrese scrise pentru a afla daca in Guvern exista agenti acoperiti. Melescanu a spus ca el a interpretat adresa facuta publica de Cotroceni drept o cerere de nume, in ciuda faptului ca in docuemtn nu se cer explicit numele presupusilor ofiteri acoperiti, ci doar daca exista astfel de ofiteri acoperiti in Guvern.

GRAFIC Romania ocupa un loc fruntas in topul tarilor europene cu cele mai multe adolescente insarcinate

Romania s-a situat imediat dupa Bulgaria intr-un clasmament al tarilor din Europa cu cele mai multe nasteri in randul adolescentelor.

Banicioiu: Mai multe persoane care au venit din zona afectata de Ebola sunt monitorizate

Mai multe persoane care au venit in Romania din zona afectata de Ebola se afla sub monitorizare, a declarat, ieri, intr-o conferinta de presa, ministrul Sanatatii, Nicolae Banicioiu, transmit surse din presa.

Mai multe drumuri judetene din Tulcea vor fi reabilitate

Mai multe drumuri judetene din Tulcea vor fi reabilitate, a anuntat vicepresedintele Consiliului Judetean Tulcea, Vasile Strat.

Targul Angajatori de Top: Cele mai multe joburi sunt in domeniul ITC, dar si in domeniile bancar, inginerie si retail

Cele mai multe joburi de la Targul Angajatori de Top, care are loc vineri si sambata la Sala Palatului din Bucuresti intre 10:00 - 17:00, sunt din domeniul tehnologiei. Pe scurt, tinerii care au competente de ITC au mai multe sanse sa isi gaseasca un job, dar exista oportunitati si pentru cei care au pregatire in domeniul financiar, in retail, inginerie sau in domeniul hotelier.

Melescanu: Basescu nu a cerut lista, ci numele ofiterilor acoperiti in Guvern; nume inseamna mai multe

Fostul director al SIE Teodor Melescanu a declarat, vineri, ca este adevarat ca presedintele Traian Basescu nu a cerut serviciului o lista a ofiterilor acoperiti din Guvern, dar i-a cerut numele acestora, iar numele inseamna mai multe persoane si de aceea el a vorbit despre o lista.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )