Libnet.ro
UNICEF

11:45

Mai multe farmacii din Vaslui sanctionate din cauza unor produse vandute ca suplimente alimentare

Adevărul Adevărul,
Mai multe farmacii din Vaslui sanctionate din cauza unor produse vandute ca suplimente alimentare

Un numar de 13 farmacii din judetul Vaslui au fost sanctionate de Comisariatul Judetean pentru Protectia Consumatorilor CJPC), dupa ce, in urma unor controale, au fost descoperite mii de produse ce erau vandute ca suplimente alimentare, informeaza agentia Mediafax. continuă pe Adevărul

Ploile torentiale si grindina cat oul de gaina au distrus culturile agricole in mai multe sate din Mehedinti

Ploile torentiale, dar mai ales grindina care au cazut luni seara in judetul Mehedinti au provocat pagube insemnate in mai multe localitati din judet.

Cod portocaliu de ploi abundente in mai multe localitati din judetul Salaj

Meteorologii au emis, luni, noi avertizari cod portocaliu de ploi abundente, valabile pana in jurul orelor 20:00, in mai multe localitati din judetul Salaj. Conform ANM, pana la ora 20. 00, in zona.

Avertizarea de cod galben pentru mai multe bazine hidrografice din tara continua

Administratia Nationala Apele Romane a emis o atentionare hidrologica privid scurgerile pe versanti, torenti si paraie, cresterile de debite si de niveluri pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice din tara, se arata intr-un comunicat de presa.

Mai multe focuri de arma au fost trase in cartierul Pantelimon din Capitala

Politistii au tras, joi, mai multe focuri de arma pentru a opri o masina in zona Pantelimon-Fundeni din Capitala. Din primele informatii, se pare ca persoanele aflate in masina cu numere de Vrancea, erau cautate de politisti. in urma actiunii fortelor de ordine, doua persoane au fost prinse si duse la audieri.

Bistrita-Nasaud, judetul cu cele mai multe minore ramase insarcinate inainte de 15 ani

Datele oficiale privind sarcinile la tinere este cel putin ingrijorator. Peste 16. 000 de tinere care inca nu au implinit 19 ani au ramas insarcinate in 2012, 10. 000 dintre acestea apeland la avort. Bistrita-Nasaud este judetul cu cele mai multe minore care au ramas insarcinate inainte de 15 ani.

Bilantul Effie 2013: 18 agentii au impartit 31 de premii. McCann Erickson - cele mai multe premii

McCann Erickson a castigat cele mai multe premii la editia din acest an a Premiilor Effie Romania, dedicate eficientei in publicitate. La gala Effie, ce a avut loc marti seara la Opera Nationala, au fost acordate 31 de premii unui numar de 18 agentii, dintre care McCann Erickson a castigat 5 premii, Leo BurnettTarget - patru premii, iar Graffiti BBDO - trei premii.

Avertizare de cod galben si portocaliu pentru mai multe bazine hidrografice din tara

Administratia Nationasa Apele Romane avertizeaza ca, in perioada urmatoare, se vor produce scurgeri importante pe versanti, torenti si paraie, cresteri de debite si niveluri pe unele rauri din mai multe bazine hidrografice, potrivit unui comunicat de presa remis redactiei.

Profesor de muzica din Buzau, retinut dupa ce ar fi mangaiat si sarutat mai multe eleve

Un profesor de muzica de la Scoala generala nr. 1 din Buzau a fost retinut, luni seara, pentru 24 de ore, urmand ca marti sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva. Acesta este acuzat ca ar fi mangaiat si sarutat mai multe eleve in timpul orelor.

Ploile din ultimele zile au afectat mai multe comune bacauane

In urma precipitatiilor abundente din ultimele zile, in judetul Bacau apele au inundat o locuinta, 8 gospodarii, 5 anexe gospodaresti, 12 km drumuri judetene, aproximativ 55 km drumuri comunale si 6 portiuni de drumuri comunale, 3 poduri si mai multe podete, precum si 610 ha teren agricol.

O cladire s-a prabusit in Bombay: Exista mai multe victime prinse sub daramaturi

Mai multe persoane au fost prinse sub daramaturile unei cladiri de patru etaje care s-a prabusit, luni, in cartierul Mahim din centrul orasului indian Bombay. Exista mai multe persoane prinse sub.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1961 seconds )