Libnet.ro
UNICEF

13:00

Avertizare meteo de canicula. Bucurestiul si 12 judete din tara se afla sub Cod portocaliu de canicula. Alte 11 judete sunt sub Cod galben

Adevărul Adevărul,
Avertizare meteo de canicula. Bucurestiul si 12 judete din tara se afla sub Cod portocaliu de canicula. Alte 11 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 12 judete din tara se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 39 de grade Celsius. De asemenea, alte 11 judete se afla sub Cod galben de canicula, maximele ajungand pana la 37 de grade. continuă pe Adevărul

Avertizare meteo de canicula: Capitala si 32 de judete se afla sub Cod galben de canicula

Avertizare meteo de canicula. Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis o avertizare de Cod galben de canicula pentru Bucuresti si pentru 32 de judete din tara.

METEO: O noua avertizare de CANICULA in Bucuresti si mai multe judete din tara

In acest weekend,Capitala si mai multe judete se vor confrunta cu un cod portocaliu de canicula, avertizeaza Administratia Nationala de Meteorologie ANM).

ANM: Cod Portocaliu de canicula sambata si duminica, in Bucuresti si mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, pentru sambata, avertizare de Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui si Galati, precum si zona de campie a judetelor Bacau.

Cod Portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Municipiul Bucuresti si 12 judete din estul si sudul tarii se vor afla duminica sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, iar in 14 judete din Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea se va.

Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Douasprezece judete din sud-estul tarii se afla, duminica, sub cod portocaliu de canicula, inregistrand temperaturi maxime de 38 - 39 de grade, iar alte 11, din vecinatatea lor, sunt sub cod galben, cu temperaturi de 35 - 37 de grade.

Romania sub CANICULA. A fost emis cod portocaliu in 12 judete iar meteorologii nu au vesti bune pentru ziua de maine

00 - Canicula prelungita pentru romanii din sudul tarii. Meteorologii avertizeaza ca vremea se va mentine caniculara, maine, in cea mai mare parte a Olteniei, Munteniei, Dobrogei, precum si in.

Orasul din Romania in care se va face primul transplant de mana din tara

Medicii clujeni sunt la numai cativa pasi de o noua premiera: realizarea primului transplant de mana din tara. Procedura ar putea fi efectuata in cateva luni, imediat ce se obtin aprobarile necesare.

12 asiguratori din Romania au capacitate de plata in caz de cutremur major, prin contracte de reasigurare, de 1,45 miliarde euro/200 de milioane euro din aceasta suma este protectie cumparata de Allianz-Tiriac

Circa 200 milioane de euro din suma de 1,45 de miliarde de euro - capacitate de plata pe care 12 asiguratori din Romania ar avea-o la dispozitie in caz de cutremur major - exclusiv prin protectiile de reasigurare de tip neproportional cumparate pentru 2015, reprezinta protectie cumparata de Allianz-Tiriac Asigurari de la patru reasiguratori parteneri, au precizat pentru HotNews. ro oficialii asiguratorului. Allianz-Tiriac subliniaza ca are o capacitate totala de plata in caz de cutremur de peste 700 milioane de euro, aici fiind inclusa suma de 200 milioane de euro, precum si disponibilitati date de alte contracte proportionale de reasigurare cumparate si de retineri nete in sarcina companiei.

Nu scapam de arsita nici luni: Meteorologii au emis COD galben de CANICULA pentru 19 judete

Meteorologii au emis, pentru luni, un cod galben de canicula valabil pentru Bucuresti si alte 19 judete. De asemenea, specialistii au precizat ca ploile vor persista in estul si centrul tarii si la munte.

Cod portocaliu de canicula in sapte judete, cod galben in Bucuresti si 30 de judete, sambata

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui Galati si, partial, Bacau si Vrancea, iar pentru alte 30 de judete si Capitala cod galben. Atentionarea intra in.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )