Libnet.ro
UNICEF

17:45

Cod PORTOCALIU de canicula in Capitala si alte sase judete. Cand scapam de caldura

România Liberă România Liberă,
Cod PORTOCALIU de canicula in Capitala si alte sase judete. Cand scapam de caldura

Meteorologii au emis un cod portocaliu de canicula in Capitala si in judetele Dolj, Olt, Teleorman, Giurgiu, Calarasi si Ilfov pentru miercuri si joi. Astfel, miercuri si joi valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). continuă pe România Liberă

Cod galben de canicula. Capitala si 12 judete din sud si sud-est, sub avertizare de canicula

Cod galben de canicula. Bucurestiul si 12 judete din sudul si sud-estul tarii se afla, luni, sub Cod galben de canicula, fiind anuntate maxime ce vor urca pana la 35. 37 de grade.

Avertizare meteo de canicula. Bucurestiul si 12 judete din tara se afla sub Cod portocaliu de canicula. Alte 11 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 12 judete din tara se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 39 de grade Celsius. De asemenea, alte 11 judete se afla sub Cod galben de canicula, maximele ajungand pana la 37 de grade.

Doua zile de cod portocaliu in Teleorman Se anunta temperaturi de 40 de grade

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, marti, o avertizare cod portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat valabila pentru Capitala si sase judete din sudul tarii. Codul este valabil in zilele de 29 si 30 iulie si vizeaza si judetul Teleorman.

Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Douasprezece judete din sud-estul tarii se afla, duminica, sub cod portocaliu de canicula, inregistrand temperaturi maxime de 38 - 39 de grade, iar alte 11, din vecinatatea lor, sunt sub cod galben, cu temperaturi de 35 - 37 de grade.

Cod Portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Municipiul Bucuresti si 12 judete din estul si sudul tarii se vor afla duminica sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, iar in 14 judete din Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea se va.

ANM: Cod Portocaliu de canicula sambata si duminica, in Bucuresti si mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, pentru sambata, avertizare de Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui si Galati, precum si zona de campie a judetelor Bacau.

Avertizare ANM: Cod portocaliu de canicula si disconfort termic in vestul si estul tarii

Romania va fierbe si in acest weekend. Un nou cod portocaliu de canicula a intrat de azi in vigoare in judetele Bihor, Arad, Timis si Galati. Deosebit de cald va fi si in Bacau si Vrancea. Temperaturile se.

Cod portocaliu de canicula si disconfort termic in vestul si estul tarii. Ce se va intampla cu vremea incepand cu ziua de luni

Romania va fierbe si in acest weekend. Un nou cod portocaliu de canicula a intrat de azi in vigoare in judetele Bihor, Arad, Timis si Galati. Deosebit de cald va fi si in Bacau si Vrancea. Temperaturile se.

ANM: Cod portocaliu de canicula pentru Bucuresti si mai multe judete din tara

Romania nu scapa de canicula. Meteorologii au emis pentru miercuri si voi noi avertizari. Conform ANM, valul de caldura se va intensifica in regiunile sudice si estice, fiind instituit cod galben de can.

Canicula. Restrictie pentru masinile de peste 7,5 t pe drumurile din judetele sub cod portocaliu

Masinile de peste 7,5 tone nu pot circula, cu unele exceptii, pe drumurile nationale si autostrazile din judetele aflate sub avertizare de cod portocaliu de canicula, pana la ora 20. 00, in urma unei restrictii instituite de CNADNR.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )