Libnet.ro
UNICEF

16:16

Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

România Liberă România Liberă,
Cod portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Douasprezece judete din sud-estul tarii se afla, duminica, sub cod portocaliu de canicula, inregistrand temperaturi maxime de 38 - 39 de grade, iar alte 11, din vecinatatea lor, sunt sub cod galben, cu temperaturi de 35 - 37 de grade. continuă pe România Liberă

Cod Portocaliu de canicula in Bucuresti si 12 judete

Municipiul Bucuresti si 12 judete din estul si sudul tarii se vor afla duminica sub Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, iar in 14 judete din Oltenia, Muntenia, Moldova si Dobrogea se va.

Avertizare meteo de canicula. Bucurestiul si 12 judete din tara se afla sub Cod portocaliu de canicula. Alte 11 judete sunt sub Cod galben

Capitala si 12 judete din tara se afla, duminica, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de pana la 39 de grade Celsius. De asemenea, alte 11 judete se afla sub Cod galben de canicula, maximele ajungand pana la 37 de grade.

Cod portocaliu de canicula in vestul tarii. Mai multe judete se afla sub Cod galben

Sase judete din vestul si sud-vestul tarii se afla, joi, sub Cod portocaliu de canicula, fiind anuntate temperaturi de 39 de grade. Totodata, Bucurestiul si peste 30 de judete se afla sub Cod galben de canicula, maximele ajungand pana la 37 de grade.

Vreme de cosmar. Cod portocaliu de canicula pe 26 iulie, maximele ating 39 de grade la umbra

Valul de caldura topeste Romania. Canicula devine din ce in ce mai insportabila, iar disconfortul termic va fi accentuat. Pentru duminica, 26 iulie, meteorologii anunta ce-i mai rau: cod portocaliu, cu Maxine ce vor ajunge la 39 de grade la umbra.

Cod portocaliu de canicula in sapte judete, cod galben in Bucuresti si 30 de judete, sambata

Meteorologii au emis cod portocaliu de canicula pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui Galati si, partial, Bacau si Vrancea, iar pentru alte 30 de judete si Capitala cod galben. Atentionarea intra in.

Cod Portocaliu de canicula. MAI: La nivelul intregii tari, au fost amplasate peste 1.000 de puncte de acordare a primului ajutor si de distribuire a apei potabile

Purtatorul de cuvant al MAI, Monica Dajbog, a prezentat joi, in contextul atentionarii meteorologice Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat emisa de catre Administratia Nationala de.

Cod portocaliu de canicula in sase judete, cod galben in Bucuresti si 32 de judete

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin si Mehedinti au fost avertizate cu cod portocaliu, temperaturile ajungand la 39 de grade, iar Capitala si 32 de judete au fost avertizate cu cod galben, in aproape toata tara fiind anuntate 35-37 de.

Cod PORTOCALIU de canicula in sase judete. Cod GALBEN in Bucuresti

Judetele Satu Mare, Bihor, Arad, Timis, Caras-Severin si Mehedinti, unde joi vor fi temperaturi de 39 de grade, sunt joi sub atentionare de cod portocaliu.

ANM: Cod Portocaliu de canicula sambata si duminica, in Bucuresti si mai multe judete din tara

Meteorologii au emis, pentru sambata, avertizare de Cod Portocaliu de canicula si disconfort termic accentuat, pentru judetele Bihor, Arad, Timis, Vaslui si Galati, precum si zona de campie a judetelor Bacau.

Cod portocaliu de canicula sambata si duminica, in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis coduri galbene si portocalii pentru zilele de sambata si duminica, avertizand ca vremea va fi caniculara in cea mai mare parte a tarii.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 16:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )