Libnet.ro
UNICEF

00:07

Mai multe LEBEDE au fost SALVATE de scafandri. Pasarile erau AMENINTATE de romii din apropiere si de cainii fara stapan (FOTO)

B1 B1,
Mai multe LEBEDE au fost SALVATE de scafandri. Pasarile erau AMENINTATE de romii din apropiere si de cainii fara stapan (FOTO)

Mai multe lebede de pe lacul Homoc situat la marginea Padurii Ceala judetul Arad) au fost salvate de scafandri, dupa ce localnicii din jur s-au plans ca sunt amenintate de romi si de cainii fara. continuă pe B1

Lebede salvate de scafandri. Localnicii s-au plans ca erau amenintate de romii din cartier si de cainii fara stapan

Pentru a nu fi mancate de romi sau de cainii fara stapan, mai multe lebede de pe un lac de la marginea Padurii Ceala din judetul Arad au fost salvate. in ultimele zile numarul lor a scazut considerabil: cinci au disparut, iar doua au fost gasite moarte.

Vineri, zi cu cod rosu de viscol in mai multe judete / Zeci de drumuri nationale si A2 au fost inchise / Restrictii si intarzieri pe calea ferata / O femeie a murit in Amara inainte de sosirea ambulantei

Viscolul a dus vineri la inchiderea A2 si a tuturor drumurilor nationale din Braila, Calarasi, Constanta si Ialomita. Au fost inchise numeroase DN si in Buzau, Vrancea, Galati, Ilfov, Tulcea, Giurgiu, Galati si Buzau. Vineri au fost sub cod rosu de viscol judetele Constanta si Tulcea pana la ora 18. 00) si Buzau, Braila si Vrancea pana la ora 16. 00), Ialomita si Calarasi pana la ora 13. Situatia zborurilor de pe Aeroportul Otopeni,AICI. Tabela din Gara de Nord din Bucuresti,AICI. Situatia drumurilor nationale inchise laAICI-----------------16. 33 La acest moment mai este valabil, pana la ora 18. 00 un cod rosu de viscol pentru nord-estul judetului Constanta si estul judetului Tulcea. 26 Numarul curselor anulate pe Aeroportul Otopeni a ajuns la 1915. 54 Peste 90 de persoane au fost salvate de pompieri de pe drumul care leaga Constanta de Valu lui Traian15. 22Codul portocaliu de viscol, prelungit in opt judete pana la ora 23. Cod galben in Capitala si 19 judete 14. 48 Raed Arafat: In jur de 20 - 30 de masini sunt blocate pe autostrada A2, iar in prezent se intervine pentru evacuarea persoanelor din ele14. 23 Circa 280 de localitati din toate zonele tarii nu aveau energie electrica la ora 12. 20 Ministrul de interne ca o femeie a murit in Amara, ambulanta venita cu vola in fata ajungand prea tarziu.

Doua persoane au fost salvate de jandarmi, dupa ce au ramas blocate in masina, in urma unei avalanse

Doua persoane au fost salvate, joi, de jandarmi, dupa ce au ramas blocate intr-o masina, in urma unei avalanse produse in timp ce se indreptau spre cabana Soricelul din Baia Mare .

Patru detinuti din Guantanamo au fost transferati in Arabia Saudita. Casa Alba: Urmeaza mai multe mutari pana pe 20 ianuarie

Patru detinuti yemeniti au fost transferati din inchisoarea militara americana de la Guantanamo Bay si au sosit joi in Arabia Saudita, potrivit AFP. Casa Alba sustine ca mai multe transferuri vor avea loc pana in data de 20 ianuarie, cand presedintele Barack Obama va preda mandatul, scrie Reuters.

Falsificatorii de carduri care au devalizat mai multe bancomate din Turcia si Polonia au primit 24 de ani de inchisoare

Stefan Casaneanu, Mihai Cosmin Comanescu, Valentin Marian Lina si Cristian-Ionut Ursu au organizat un grup infractional, specializat in falsificari de carduri. Tinerii au reusit sa dea mai multe lovituri la bancomatele din Turcia si Polonia, dar au fost prinsi in cele din urma in Romania, dupa ce au incercat sa retraga bani de la un ATM din Galati.

Efectele Codului Rosu in Ialomita: 12 sate fara curent electric, mai multe masini prinse sub nameti

In momentul de fata, din cauza viscolului, 12 localitati rurale din Ialomita sunt fara curent electric. De asemenea, un tren de calatori si mai multe masini au ramas blocate in zapada.

Cod portocaliu de viscol.Mai multe drumuri nationale si Autostrada A2, inchise. Patru judete, izolate

Mai multe drumuri nationale din judetele Buzau, Giurgiu, Vrancea, Braila, precum si Autostrada Soarelui sunt inchise, vineri dimineata, din cauza viscolului.

Mai multe zile libere pentru romani, in 2017

Anul acesta, romanii vor avea 14 zile libere, cu doua mai multe fata de anul anterior.

Pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, vizibilitatea este redusa din cauza cetii

Centrul Infotrafic informeaza ca vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata.

Vizibilitate sub 50 de metri pe mai multe drumuri nationale din Covasna si Gorj, din cauza cetii

Vizibilitatea este, marti dimineata, sub 50 de metri, pe mai multe drumuri nationale din judetul Covasna, in special in zona orasului Targu Secuiesc, precum si pe DN 66, in judetul Gorj, unde este ceata, anunta centrul Infotrafic.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )