Libnet.ro
UNICEF

00:07

UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

Adevărul Adevărul,
UPDATE Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare. continuă pe Adevărul

Cod galben de ceata in mai multe judete

E Cod galben de ceata in mai multe judete din tara, transmite Administratia Nationala de Meteorologie. Potrivit sursei citate, avertizarile sunt valabile in orele urmatoare.

Meteorologii avertizeaza! Cod galben de ceata in mai multe zone din tara

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, luni dimineata, mai multe atentionari nowcasting cod galben de ceata, valabile in orele urmatoare, fiind vizate mai multe judete. Meteorologii au emis.

Atentionare meteo! Cod galben de vant puternic si ceata in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie a emis, duminica, atentionari nowcasting cod galben de ceata in mai multe judete si de vant puternic intr-un judet. Judetul Caras-Severin este sub.

Atentionare ANM! Cod galben de fenomene periculoase in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galben de ceata pentru mai multe judete din tara. Din cauza acestui fenomen, vizibilitatea este.

Atentionare ANM! Cod galben de vant puternic in mai multe judete

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a emis, sambata dimineata, atentionari cod galbensi vant puternic pentru mai multe judete din tara. Potrivit ANM este cod galben de.

Cod galben de ceata in 25 de judete, in urmatoarele ore; politistii avertizeaza ca traficul este ingreunat din cauza vizibilitatii reduse

Meteorologii au emis, vineri dimineata, mai multe avertizari cod galben de ceata, fiind vizate 25 de judete. in unele locuri vizibilitatea este scazuta sub 50 de metri, iar politistii avertizeaza soferii sa circule cu prudenta.

Cod galben de ceata in 19 judete, pana la ora 5.00

Meteorologii au emis, joi seara, mai multe avertizari cod galben de ceata, valabile pentru 19 judete, pana la ora 5. Vizibilitatea va fi scazuta in unele locuri sub 50 de metri.

Cod galben de ceata pe A2. Vizibilitatea scade sub 50 de metri in unele zone

Meteorologii au emis avertizari cod galben de ceata pentru 13 judete, care determina reducerea vizibilitatii si sub 50 de metri. Politistii le recomanda soferilor sa fie prudenti in trafic.

Spitalul din Galati a fost dotat cu un accelerator linear de particule, cu care vor fi tratati zeci de mii de bolnavi de cancer din mai multe judete

Spitalul Judetean din Galati a fost dotat cu un aparat modern de tratare a cancerului, care va fi folosit de zeci de mii de bolnavi din cel putin patru judete. Acceleratorul linear de particule va putea fi folosit in acest an, transmite Mediafax.

Micutul lor de 7 ani incerca sa invete mai multe versete din Biblie. Cand au vazut ca nu reuseste, parintii au facut ceva de-a dreptul grotesc

Timothy si Tina Hauschultz din Manitowoc, SUA, sunt acuzati de uciderea lui Ethan Hauschultz, baietelul in varsta de 7 ani pe care il aveau in custodie, scrie Libertatea. El a murit dupa ce a fost ingropat.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )