Libnet.ro
UNICEF

05:15

Mai multi bani pentru IT. Cheltuielile de profil ale firmelor romanesti vor avea cele mai mari rate de crestere din CEE

Antena3 Antena3,
Mai multi bani pentru IT. Cheltuielile de profil ale firmelor romanesti vor avea cele mai mari rate de crestere din CEE

Rezultatele unei cercetari de piata arata ca 45% dintre factorii de decizie din departamentele IT ale companiilor chestionate estimeaza ca in urmatorii trei ani bugetele alocate acestei componente vor creste,. continuă pe Antena3

Producatorii de energie cu prea multi bani de la clienti, obligati sa dea ajutor de stat de sute de milioane de lei

Un numar de sapte sau opt centrale de productie a energiei electrice si termice in cogenerare ar putea fi obligate sa returneze cateva sute de milioane de lei, reprezentand bonusuri de cogenare, intrucat in ultimii trei au incasat prea multi bani de la.

Caz socant in Italia. Un roman a fost arestat pentru ca isi vindea copiii unui pedofil

Un roman a fost arestat pentru ca isi vindea sistematic copiii, de 15, respectiv 13 ani, unui pedofil. Romanul a profitat de slabiciunea italianului si ii cerea tot mai multi bani pentru fiecare intalnire.

OLT. Mai multi functionari din cadrul Primariei Caracal, saltati de DIICOT.

Mai multi angajati ai Primariei Caracal si fostul primar Gheorghe Anghel au fost ridicati de anchetatori, joi dimineata, si dusi la sediul DIICOT Slatina pentru audieri, fiind suspectati intr-un dosar de evaziune fiscala, delapidare, fals si inselaciune, informeaza Mediafax. Procurorii au pus in executare sapte mandate de aducere, dar la sediul DIICOT Slatina ar urma sa fie duse cel putin zece persoane, procurorii urmand sa audieze si martori in acest dosar. Functionarii sunt cercetati .

Mai multi sportivi din Ucraina s-au retras de la JO, din cauza violentelor din Kiev

Mai multi sportivi din delegatia Ucrainei au decis sa paraseasca Jocurile Olimpice de la Soci, dupa ce protestele antiguvernamentale de la Kiev s-au soldat cu zeci de morti si sute de raniti, a anuntat, joi,.

Mai multi functionari din cadrul primariei Caracal, saltati de DIICOT.

Mai multi functionari din cadrul Primariei Caracal au fost saltati de DIICOT, joi dimineata. Ei sunt anchetati intr-un dosar de inselaciune si delapidare, anunta B1TV. Susupectii sunt audiati in dosarul fostului primar Gheorghe Anghel. Prejudiciul ar fi de peste 70 miliarde de lei. Stire in curs de actualizare.

BNR cere bancilor sa ia masuri daca la scadenta clientul ia mai putini bani decat a depus in depozit

Banca National a Romaniei solicita bancilor sa adopte masuri daca exista situatii in care, din cauza scaderii dobanzilor si majorarii comisioanelor, deponentul retrage din depozite la termen mai putini bani decat a plasat la constituire, invocand riscul reputational si mediatizarea fenomenului.

ştiri din High-tech

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2148 seconds )