Libnet.ro
UNICEF

09:15

Mai multi politisti din Sibiu, filmati in timpul programului intr-un bar (VIDEO)

B1 B1,
Mai multi politisti din Sibiu, filmati in timpul programului intr-un bar (VIDEO)

Cativa politisti din Sibiu au luat o pauza de la patrulatul strazilor si au trecut la verificarea interiorului unui bar din oras. Operatiunea, adica stingerea setei din timpul programului, a fost filmata de. continuă pe B1

VIDEO Politistii locali din Sibiu, filmati in bar si facuti vedete pe internet. Sefii lor fac acum verificari

Cativa politisti locali din Sibiu au fost filmati intr-un bar din oras, in tinute de serviciu, mai multe filmulete cu ei fiind postate pe internet, insotite de comentarii sugestive.

Traian Basescu s-a intalnit, joi, cu mai multi ambasadori straini in Romania

Presedintele Traian Basescu a primit, joi, la Palatul Cotroceni, mai multi ambasadori straini, cu ocazia prezentarii scrisorilor de acreditare.

Vreme de cosmar in Romania. O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea

O tornada a fost filmata de mai multi turisti, in zona Muntilor Macinului din Tulcea. Turistii urcau spre Varful Iacobdeal cand au observat fenomenul neobisnuit pentru Romania. Pe imagini se poate vedea cum n.

Bloomberg: Romania, unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european, ceea ce ar putea oferi economiei romanesti.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, intr-un interviu acordat unei publicatii din Singapore, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, care detine recordul de 17 titluri de Grand Slam.

Andre Agassi: Rafael Nadal este cel mai bun jucator din istoria tenisului

Americanul Andre Agassi, a declarat, joi, ca spaniolul Rafael Nadal este cel mai bun tenisman din istoria tenisului, inaintea elvetianului Roger Federer, informeaza ibtimes. co. in. Pentru mine Nadal este numarul.

Bloomberg: Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din Europa pentru specialisti IT

Romania a devenit unul dintre cele mai mari centre din UE pentru afaceri IT, datorita fortei de munca bine pregatite si costurilor scazute, in contextul unui deficit urias de specialisti la nivel european,.

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro

Leul a ajuns la cea mai buna cotatie din ultimele sase luni in raport cu euro. Banca Nationala a anuntat pentru astazi un curs de referinta de 4,4340 lei pentru un euro. Dimineata, cotatiile euro au scazut .

Adio, draga plimbare in voie! in cel mai mare parc din Buzau au aparut SEMAFOARE

De cateva zile, pe aleile celui mai mare parc din Buzau au aparut mai multe semafoare perfect functionale. Autoritatile spun ca acestea au fost montate pentru a-i invata pe micutii biciclisti sa se.

Shakira, Beyonce si Sandra Bullock, pe lista celor mai influente mame din lume in 2014

Shakira, Beyonce, Victoria Beckham, Sandra Bullock sunt cateva dintre vedetele care au fost incluse in Topul 50 al celor mai influente mame din lume din 2014. Clasamentul a fost alcatuit de revista Working Mother,.

ştiri de la B1

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2244 seconds )