Libnet.ro
UNICEF

21:30

Mai poate fi stavilit exodul din marile metropole ale Americii?

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Mai poate fi stavilit exodul din marile metropole ale Americii?

Deceniile de impliniri marete sub conducerea primarilor din Partidul Democrat se pot dovedi fatale pentru metropole emblematice din Statele Unite. continuă pe Ziarul Bursa

inca o veste proasta pentru Ianis Hagi! Decizia care il poate scoate definitiv din calculele lui Steven Gerrard

Ianis Hagi si-a pierdut locul de titular la Glasgow Rangers dupa inceputul foarte modest de campionat. Romanul a ramas pe zero atat la goluri cat si la pase decisive. Iar incepand de la partida din weekend, contra lui Kilmarnock, a ramas si pe banca de rezerve. Mai mult, oamenii care i-au luat locul s-au descurcat .

Ianis Hagi, in cel mai neasteptat top 10 din Scotia! A fost ales de zeci de mii de fani, dar vandut apoi de majoritatea

Ianis Hagi are un inceput foarte modest in acest start de sezon pentru Glasgow Rangers. Nu a reusit sa marcheze sau sa dea vreo pasa decisiva, iar Steven Gerrard a decis sa il treaca pe banca de rezerve. Internationalul roman a prins doar cateva minute in partida pe care Rangers a castigat-o sambata, in fata .

Cea mai proasta veste pentru Ianis Hagi! Nimeni nu il mai poate salva dupa ultimul meci al lui Rangers

Glasgow Rangers s-a impus in etapa a cincea a campionatului din Scotia, scor 2-0, pe propriul teren, contra lui Kilmarnock. Dupa acest meci, formatia pregatita de Steven Gerrard revine pe primul loc in campionat, cu 13 puncte. Dar pentru Ianis Hagi nu sunt deloc motive de sarbatoare. Internationalul roman a fost tinut pe banca de .

LUDOVIC ORBAN: Motiunea de cenzura a parut mai degraba menita sa rezolve probleme interne ale PSD

Premierul Ludovic Orban a declarat, duminica, in Gorj, ca motiunea de cenzura a fost mai degraba menita sa rezolve problemele interne ale PSD, fiind depusa cu spatele la cetatean si cu fata spre interesul politic al social-democratilor.

Urs indepartat din doua zone ale municipiului Miercurea Ciuc,inclusiv din curtea unui liceu

Jandarmii harghiteni au indepartat, sambata seara, un urs de mici dimensiuni care a fost prezent in doua zone ale municipiului Miercurea Ciuc, inclusiv in curtea unui liceu, unde a fost prezent si in noaptea precedenta, locuitorii fiind avertizati despre pericol printr-un mesaj RO-ALERT, potrivit Agerpres.

Cod portocaliu de inundatii in judetul Vrancea: Rauri din alte zone ale tarii, sub atentionari cod galben. Care sunt regiunile vizate

Hidrologii au emis o atentionare cod portocaliu de inundatii, valabila pana luni la ora 21. 00, pentru rauri din bazinul hidrografic Zabala, de pe raza judetului Vrancea. Cod portocaliu de inundatii.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )